EXCLUSIV  Horoscop 26 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Banii sunt o energie. Folosiți-o!

Sursă foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Sursă foto: Pexels (Karolina Grabowska)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Șefii nu sunt familia ta! Șefa nu e mama, Șeful nu e tata. Ai grijă câtă importanță le dai oamenilor ăstora și cât de mult te uiți la ei ca la niște zei pentru că nu e cazul. A mai intrat și Marte în casa a șaptea, te vei răscoli așa puțin, vei crea mici războaie dacă sunt situații care nu îți convin. Poate că ai rămas în stadiul ăla de copil, nu l-ai trăit la un moment dat și trebuie să îl trăiești acum, considerându-i pe ăștia mari și tari. 

Horoscop SCORPION

Faptul că Marte în casa a șasea se apropie de Jupiter înseamnă că astăzi vi se vor oferi multe oportunități profesionale sau vin proiecte, ori trebuie să faceți mai multe lucruri. învățați să puneți limite și să negociați. Ba mai mult, eu nu m-aș băga în chestii serioase doar pe baza unor vorbe. Aș căuta ceva scris, ceva prin care să dovediți lucrurile respective. Să nu uităm că este Mercur retrograd în continuare. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vedeți voi, banii sunt o energie. Contează foarte mult unde îi dați, cui îi dați și cum îi dați. Banii nu sunt ceva așa, ”banii, ochiul dracului”. E o mare prostie ca să nu vrem bani și să considerăm că nu e bine. Ba da! Banii reprezintă un schimb de energie și voi trebuie să învățați asta destul de mult, pentru că Marte se apropie de Jupiter în casa a cincea și provoacă o transformare în zona financiară. 

Horoscop CAPRICORN

Conjuncția Lilth - Ceres se petrece în casa a șaptea. Sunteți foarte îngrijorați legat de partener sau partenerul nu înțelege ce se întâmplă cu voi sau voi ați început să ieșiți cu cineva și parcă nu mai dă aceleași semnale ca înainte. Ce faceți voi? Vă îngrijorați și vă faceți scenarii. Nu vă ajută cu nimic. Mai bine bazați-vă pe ce este concret. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vorbiți, vorbiți, vorbiți, dar ce câștigați? Conjuncția Lilith - Ceres în casa a șasea zice mai și muncește, că dacă tot vorbești ai doar de pierdut. Dacă mai și muncești, mai câștigi ceva. Astăzi vorbiți mai puțin și munciți mai mult. 

Horoscop PEȘTI

Conjuncția Ceres - Lilith se petrece în casa a cincea. S-ar putea să aveți niște îngrijorări legate de copil cam exagerate și o să treceți de la o extremă la alta, când prea îngrijorat, când deloc îngrijorat. Ce face Marte în casa a doua, lângă guvernatorul vostru? O să cheltuiți ceva, să nu simțiți că sunteți supărați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel