Horoscop 25 - 31 martie 2024. Voropchievici, despre o zodie: Sunteți protejați de o persoană foarte puternică

Numerologul Mihai Voropchievici. 
Numerologul Mihai Voropchievici. 

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Adevăruri Ascunse”, gazduită de Cătălina Porumbel, celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile astrologice pentru perioada 25 - 31 martie 2024.

Într-o prezentare plină de sugestii valoroase, Voropchievici a oferit sfaturi adaptate fiecărei zodii, evidențiind aspectele favorabile și potențialele provocări care pot apărea în săptămâna ce urmează.

Pentru nativii Scorpion, intervalul menționat aduce cu sine promisiuni deosebit de interesante și oportunități care ar putea să le schimbe radical direcția vieții. Voropchievici a descris această perioadă ca fiind una protejată de influențe favorabile, sugerând că nativii acestei zodii se vor bucura de sprijinul unei personalități marcante sau al unei persoane deosebit de puternice. „Albul”, a spus el, indică o carte foarte bună. Avertismentul adresat Scorpionilor a fost să își lase neîncrederea deoparte și să se deschidă la oportunitățile care se ivesc în calea lor.

În domeniul profesional și al afacerilor, se anunță posibilitatea unei alianțe foarte serioase, fie sub forma unei colaborări sau sub forma unei înțelegeri importante. În dragoste, Voropchievici a prezis evenimente remarcabile, precum o posibilă căsătorie sau o cerere în căsătorie pentru cei singuri care își caută un partener de viață.

Astfel, conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Scorpionii sunt invitați să abordeze săptămâna următoare cu încredere și deschidere către oportunități, fiind pregătiți să primească darurile pe care Universul le pregătește pentru ei.

„Albul. Carte foarte bună. Sunteți protejat de o persoană foarte puternică sau de o personalitate marcantă. Sufletul vostru generos se poate bucura în tihnă săptămâna viitoare, dar lăsați neîncrederea deoparte pentru că sunteți pe calea cea bună. Dacă faceți o convenție profesională sau de afaceri, se întrevede o alianță foarte serioasă. În dragoste, dacă vă căutați un partener, vă puteți căsători. Sau puteți avea o cerere în căsătorie”, a zis numerologul.

Vedeți aici previziunile pentru toate zodiile:

https://www.dcnews.ro/horoscop-25-31-martie-2024-voropchievici-despre-o-zodie-orice-ati-face-saptamana-viitoare-veti-reusi-reusita-va-fi-exceptionala_953582.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel