EXCLUSIV  Horoscop 24 noiembrie 2022. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Fotografie de la Damir, Pexels
Fotografie de la Damir, Pexels

Daniela Simulescu a venit cu noi previziuni pentru zodii. 

Horoscop BALANŢĂ

Astăzi ştiţi câte un pic despre fiecare. Sunteţi şi acele persoane care fac punţi între oameni, faceţi conexiuni, şi vă ajută şi pe voi, dar şi pe ceilalţi. 

Horoscop SCORPION

Mi-ar plăcea ca voi astăzi să vă răsfăţaţi, să vă luaţi cea mai frumoasă geantă, cea mai frumoasă cravată. Să ziceţi că aţi muncit pentru bani, dar astăzi să vă duceţi online, offline, să vă luaţi produsul ăla, să daţi cât nu aţi dat în viaţa voastră pe el, dar să vă bucuraţi de el. Astăzi e nevoie să vă răsfăţaţi, să cheltuiţi pentru bucuria voastră. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Jupiter îşi opreşte retrogradarea în casa a patra, deci vă stabilizaţi. După care Mercur, partea de comunicare, vine în semnul vostru. După care Venus, care ţine de atracţie, carismă. Toate sunt la voi în semn. Eu, în momentul acesta, aş lua tot ce îmi oferă universul şi aş găsi următorul pas. Nu ştiu ce înseamnă asta pentru fiecare, dar voi ştiţi mai bine şi puteţi folosi aceste energii. 

Horoscop CAPRICORN

Curăţenie. Lună nouă în casa a 12-a este ca şi cum mai aruncă din casă ce nu îţi trebuie, mai lasă spaţiu. Curăţenie pe plan personal, pe plan profesional, între prieteni, între lucrurile pe care nu le mai ai prin casă. Tot ce nu îţi mai trebuie, la ghenă, la tomberon. Sau donezi! 

Horoscop VĂRSĂTOR

Jupiter îşi opreşte retrogradarea în casa a doua, se opreşte confuzia legată de bani. Parcă nu vă mai pare atât de rău că nu mai ştiţi să îi gestionaţi. Aş mai face ceva azi, în locul vostru. Mi-aş alege unul dintre cei mai mişto oameni din jurul meu şi ori aş ieşi cu el, ori l-aş suna să văd ce mai face. 

Horoscop PEŞTI

Jupiter îşi opreşte retrogradarea în semnul vostru. Între luna nouă şi Jupiter este un oarecare careu, care s-ar putea să vă ia de pe un val. S-ar putea să vă daţi seama că aţi avut un obiectiv anul ăsta care nu s-a întâmplat. S-ar putea să aveţi o revelaţie că nici nu trebuie să se întâmple, că aţi fugit după o nălucă, Dar e o zi bună să vă faceţi planuri pe plan profesional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel