EXCLUSIV  Horoscop 24 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care pierde timp prețios din viață. Nu îți ridică nimeni statuie nici la serviciu, nici acasă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus și-a început tranzitul în semnul Gemenilor, care va dura până pe 17 iunie. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. Vă reamintim că și Jupiter urmează să intre în același semn. 

BALANȚĂ

Priviţi totul la un nivel mult mai mare! Nu fiţi foarte modeşti! Şi când mergeţi la cumpărături şi când vă întâlniţi cu anumiţi oameni, fiţi mai pretenţioşi.

SCORPION

Este un weekend în care apropierea de partener este foarte importantă şi intimitatea voastră, ce se petrece acolo. Trebuie să vă formaţi o lume a voastră, o conexiune specială. Atingerile, vorbele, senzualitatea... Trebuie să vă creaţi lumea voastră care să fie impenetrabilă, să nu lăsaţi pe nimeni să ajungă acolo.Trebuie să aveţi mai mare grijă la cum gestionaţi bugetul la comun.

SĂGETĂTOR

Pentru cei singuri vin zile bune, dar şi pentru cei care au o relaţie, în funcţie de ce îşi doresc ei şi cum îşi doresc ei. Trebuie să fiţi mai sociabili şi să lăsaţi şi alţi oameni în viaţa voastră. În momentul în care vă conectaţi la alte culturi, alte civilizaţii, vă extindeţi şi voi mintea. Aveţi nevoie de un pic de expansiune.

CAPRICORN

Nu vă ridică nimeni statuie. Nici la serviciu, nici acasă. Aşa că orice efort suplimentar necerut vă costa mult. Vă costă viaţa pentru că timpul nu se mai întoarce şi mai tineri de atât nu veţi mai fi niciodată.

VĂRSĂTOR

Este cazul să vă jucaţi, să vă distraţi, să vă creaţi aminitiri, dar ştiţi cum este... Unele amintiri ni le creăm noi, ni le imaginăm şi le dăm noi viaţa. Pe unele ni le dă Universul, dar altele le putem face noi - prin timpul petrecut cu copiii, cu persoana iubită, printr-un talent pe care îl avem.

PEȘTI

Este un weekend bun pentru curăţenie, pentru grădină, pentru a aranja lucrurile prin casă, să vă simţiţi bine, dar este o perioadă nemaipomenită şi pentru cei care vor să facă o schimbare de domiciliu sau vor să vândă un loc, o casă, un apartament sau chiar să închirieze.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel