EXCLUSIV  Horoscop 24 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O perioadă bună pentru unii nativi care își doresc copii

Sursă foto: Pexels (Josh Willink)
Sursă foto: Pexels (Josh Willink)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte a fost în casa a șasea. Ai avut mult de muncă, situații neprevăzute, azi vorbim ceva, mâine altceva, azi muncim ceva și mâine altceva. Cei dragi au avut nevoie de îngrijirea și sprijinul vostru, ați avut mult, mult, mult stres. Pe de-o parte epuizare, pe de altă parte multă nevoie de a munci. De mâine se mai schimbă treaba. 

Horoscop SCORPION

Marte a fost în casa a cincea. A început să vă pese mai mult de voi, ceea ce este minunat. Ați început să puneți limite, să vă pese mai mult de zona sufletească, romantică, poate și de copii. V-am zis că ăsta e un an foarte bun pentru cei care își doresc copii sau pentru cei care își doresc o altfel de relație cu ai lor copii. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte va intra mâine în casa a cincea, dar cred că vă va epuiza pe plan familial. Poate că ați avut casa de decorat, de construit. Poate că v-ați certat cu cei care trebuia să vă vopsească, cu zidarii, cu instalatorii, cu electricienii. Ce a fost acolo, nici nu vreau să mă gândesc. Mâine Marte intră în casa a cincea și trebuie să începeți să vă bucurați și de voi. 

Horoscop CAPRICORN

Drumuri, acte, zăpăceală, birocrație, studii. Nu a fost plăcut, dar v-a funcționat și empatia. De mâine treaba se schimbă, va trebui să duceți toată energia și să o puneți în partea familială și în tot ceea ce înseamnă casă pentru voi. 

Horoscop VĂRSĂTOR 

Câte cheltuieli ați făcut voi nu a făcut nimeni. În ultimele două luni, cu Marte în casa a doua pe lângă Jupiter, ați făcut cheltuieli în prostie. Marte se duce în casa a treia de mâine și vă veți gândi cum să faceți înapoi banii cheltuiți, pe care i-ați dat cu o generozitate extraordinară. Ia gândiți-vă. 

Horoscop PEȘTI

Mult curaj cu Marte în semnul vostru. Gândiți-vă la ce ați făcut în ultimele două luni, pupați-vă și ziceți ”nu mai pot de dragul meu”, pentru că Marte v-a făcut să ieșiți din zona de confort și v-a scos în față. Că nu ați avut rezultatele așteptate, e cu totul și cu totul altceva. Important e că ați făcut un pas, că ați îndrăznit, că v-ați dus mai departe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel