EXCLUSIV  Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 24 aprilie, avem Lună Plină în Scorpion. De această dată în careu cu Pluto, care este guvernatorul modern al Scorpionului. Unul dintre cele mai intense evenimente astrologice! Soarele din Taur vrea stabilitate, iar Luna din Scorpion vrea criză. Vom fi tot timpul la extreme. Acest eveniment se va simți mai mult în astrogramele celor care au marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

BERBEC

Vei simţi că îţi pierzi controlul într-o clipită şi că îţi va fi foarte greu să îl recuperezi.

TAUR

Nu este o zi plăcută, mai ales pe partea relaţională. Nu forţa nicio decizie!

GEMENI

Când simţi că nu mai poţi, la locul de muncă, atunci se mai întâmplă ceva. O să crezi că o iei razna, dar lasă-i pe cei din jurul tău să îşi facă ei treburile şi apoi să te ocupi şi tu de ale tale. Fiecare cu treaba lui.

RAC

Atmosfera din cadrul discuţiilor cu copiii tăi nu este una tocmai liniştită. Foarte multe tensiuni, multă negociere între ceea ce vrei tu şi ceea ce vor ei. Nu doar cu copiii, ci cu întreaga lume! Trebuie să îţi dai seama care îţi sunt limitele.

LEU

Tu va trebui să te regăseşti, pentru că în carieră tragi de tine, în familie tragi de tine. Scapă de ideea că trebuie să fii corect, drept, să nu le greşeşti celorlalți. Dacă asta înseamnă să îţi greşeşti ţie, mai gândeşte-te! Cine este cea mai importantă persoană din viaţa ta? Cineva din exterior sau tu?

FECIOARĂ

Eşti provocat să îţi dezvălui emoţiile, să vorbeşti despre sentimentele tale, să fii mai deschis. Vulnerabilitatea nu este o slăbiciune!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel