EXCLUSIV  Horoscop 23 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care face ravagii în buget. Multe cheltuieli la orizont!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, avem Lună Plină în Săgetător. Acest eveniment va beneficia de susținere de la Pluto din Vărsător. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate. Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect și într-un mod cât mai pretențios.

De asemenea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred", care va fi destul de intensă. Luna Plină tot timpul ne provoacă să luăm decizii, să renunțăm la ce nu ne mai folosește sau să ne schimbăm radical modul de a vedea viața. 

BERBEC

Multe cheltuieli! Unii dintre voi s-ar putea să primească şi veşti bune pe plan financiar. În acelaşi timp, o discuţie destul de serioasă legată de planurile de viitor, legate de obiectivele tale. Discuţia respectivă poate să fie cu o persoană apropiată sau poate chiar cu un șef.

TAUR

Bucurie mare, un pic de exces de zel. Astăzi, vei face ravagii în buget tău sau al altora.

GEMENI

O perioadă foarte bună pentru împăcări, renunţări sau acceptare. Astăzi, trebuie să începi să te valorifici. Tu, în relaţie cu ceilalţi, trebuie să ştii cine eşti şi cât faci, cât coşti.

RAC

Poţi să fii mai ipohondru, neliniştit, mult mai irascibil, fără vreun motiv anume.

LEU

Unii dintre voi s-ar putea să aveţi, astăzi, o atitudine foarte optimistă la locul de muncă şi îi veţi molipsi şi pe ceilalţi. Trebuie să ai foarte mare grijă la relaţia pe care o ai cu copiii.

FECIOARĂ

O zi nemaipomenită pentru călătorii, pentru studiu şi pentru a fi mai curajos la locul de muncă - ceri un proiect de care poate te-ai fi temut sau poate nu mai munceşti şi se organizează nişte evenimente în cartierul tău. Bagă-te acolo şi ia-ţi un rol important.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel