EXCLUSIV  Horoscop 23 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are probleme în familie. Mergi pe vârfuri!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele din Taur se rupe de careul cu Pluto. Mâine vom avea Luna Plină în Scorpion. Iar miercuri, Mercur își va opri retrogradarea. Atmosfera astrologică este destul de încărcată și intensă. S-ar putea să ne confruntăm cu emoții puternice, să trecem de la o stare la alta într-o clipită și să avem tendința să abandonăm unele lupte. 

BALANȚĂ

Îţi vezi partenerul într-un mod obiectiv. Chiar şi când mergi la o negociere pentru cariera ta, privești obiectiv, detaşat cealaltă persoană şi vei negocia mult mai bine.

SCORPION

Aveţi atât de mult stări. Vă treziţi, acum sunteți fericiţi, acum sunteţi trişti, acum vreţi să acţionaţi, acum deveniţi letargici. Sunteţi influenţabil, vă schimbaţi stările în funcţie de ceilalţi. Vreţi să faceți surprize altora. Sunteţi într-un du-te - vino nemaipomenit.

SĂGETĂTOR

Foarte mult somn! Este cel mai important pentru voi. Sunteţi epuizaţi. Poate nu se vede pe chipul vostru, dar de fapt...

CAPRICORN

Financiar sunteţi în nişte riscuri. Staţi departe de tentaţii, cât se poate de departe!

VĂRSĂTOR

Situaţia în familie nu este cea mai plăcută. Mergeţi pe vârfuri - asta e tendinţa voastră. Vă calculaţi vorbele, gândurile, să nu fiţi luaţi de furtuna emoţiilor care are loc în sânul familiei.

PEȘTI

Vă plictisiţi repede de discuţiile superficiale din jur, vă enervează oamenii care nu îşi doresc mai mult, vă enervează oamenii care doar se plâng şi nu fac nimic. Asta poate pentru că este în voi şi un pic de victimizare. Fiţi mai pragmatici.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel