EXCLUSIV  Horoscop 22 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să se pună pe primul loc. Nu contează ce zic ceilalți!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

A mai rămas o zi și Luna Plină intră în Săgetător, de pe data de 23 mai. Vorbim despre un aspect care are legătură foarte mult cu partea rațională, cu partea mentală. Se spune că Luna Plină arată efectele sau rezultatele unui proiect început cu mai mult timp în urmă. Dar până vine acest eveniment astrologic, aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.

BALANȚĂ

S-ar putea să apară destul de multe neînţelegeri cu partenerul sau cu oamenii cei mai apropiaţi. Vă găsiţi puterea. Orice criză poate să fie o mare oportunitate pentru voi, zilele acestea.

SCORPION

Trebuie să aveţi în vedere tendinţa de a da mai mult decât este cazul, de a da timpul vostru, energia, orice altă resursă. Învăţaţi să vă protejaţi, că, dacă nu o faceţi voi, nu are cine.

SĂGETĂTOR

Vă trebuie spirit combativ, de competiţie, trebuie să fiţi cât mai ambiţioşi, zilele acestea. Nu lăsaţi să treacă zilele doar uitându-vă la un film motivaţional, inspirațional şi să credeți că doar dacă vă uitaţi la filmulețul respectiv sau dacă ascultaţi un discurs veţi reuşi. Puneţi în aplicare ce auziţi acolo, pentru că aveţi toate şansele să câştigaţi ceva în viaţa voastră.

CAPRICORN

Veţi fi mult mai conştienţi de valoarea oamenilor cu care lucraţi. S-ar putea ca pe unii să începeți să îi vedeţi într-un mod mult mai pozitiv şi pe unii să îi acceptaţi aşa cum sunt. Când veţi face asta, relaţia cu colegii se va îmbunătăți.

VĂRSĂTOR

Puneţi-vă pe primul loc în absolut orice situaţie, chiar dacă vi se scot ochii, dacă vi se reproşează că sunteţi egoişti, că vă gândiţi doar la voi.

PEȘTI

Familia vă cere ceva, în carieră vi se cere ceva. Aveţi impresia că toată lumea trage de voi şi voi nu mai existaţi. Nici nu o să existaţi dacă nu comunicaţi şi dacă nu spuneţi lucruri, dacă nu declaraţi, dacă nu vă deschideţi celorlalţi astfel încât să ştie ce se întâmplă în sufletul vostru.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel