EXCLUSIV  Horoscop 22 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se simte manipulată. Vei fi radical

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luni, 22 aprilie, vom avea un careu între Soarele din Taur și Pluto din Vărsător. Acest aspect tensionat ne face să ne implicăm în situații doar de dragul de a ne victimiza sau de a arăta cum ceilalți vor să ne manipuleze, să ne conducă și să ne facă să fim tot ceea ce noi nu credem că suntem. Lupta pentru putere ne va consuma enorm.

BERBEC

La tine, partea financiară este destul de surprinzătoare. Te poţi trezi cu cheltuieli, dar şi cu unele sume de bani salvate.

TAUR

Te simţi presat, te simţi tensionat, parcă vrei să faci lucruri, dar cumva ai senzaţia că oamenii autoritari nu sunt de acord cu tine. Este doar senzaţia ta.

GEMENI

S-ar putea să simţi totul foarte intens, inclusiv mersul la magazin să îţi cumperi un covrig sau o apă. Totul căpăta un pic de dramă, de poveste.

RAC

Nu puteţi să forţaţi nimic în cercul vostru social. Nu încercaţi să îi convingeţi pe prieteni să facă lucruri în viaţa lor după cum vreţi voi.

LEU

Lupta de putere pentru voi este clară. Aveţi senzaţia că oamenii din jurul vostru încearcă să vă manipuleze. Simţiţi astăzi totul în alb şi negru. Dacă nu e una, e cealaltă. Staţi departe de situaţiile extreme.

FECIOARĂ

La serviciu, simţiți că sunteţi în competiție cu ceilalţi. Nu vă zice nimeni că sunteţi în competiţie, ci intraţi voi în ea. Vă dăunaţi mult prin această atitudine. Încercaţi să fiţi mai resemnaţi, nu vă luptaţi cu morile de vânt.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel