EXCLUSIV  Horoscop 2 ianuarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Discuții tensionate cu șefii pentru o zodie. Mare grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Săgetătorului. În sfârșit, nu vor mai fi probleme atât de mari atunci când va fi vorba de telecomunicații, planificări, călătorii și chestiuni administrative. Nu uita, totuși, că Mercur va ieși din Săgetător pe 14 ianuarie și că până atunci va reface careul cu Neptun. Cu alte cuvinte, recomandăm în continuare precauție atunci când vine vorba de proiecte noi. 

BALANȚĂ

Vă gândiţi mai mult şi căutaţi calea cea mai corectă. În momentul în care vreţi să decideţi ceva, faceţi în aşa fel încât să nu răniţi pe cineva, să nu jigniţi pe cineva. Furie în urma unor situaţii nerezolvate.

SCORPION

Nu ar strica deloc ca voi, acum, de la început de an, să vă stabiliţi nişte obiective financiare de care să vă ţineţi cu dinţii până la finalul lui 2024.

SĂGETĂTOR

Puteţi spune că, de astăzi, mâine, prindeţi mai multă claritate. Aveţi chef să spuneţi lucruri, nu mai ţineţi în voi, sunteţi direct şi găsiţi şi unele soluţii la problemele celor din jur.

CAPRICORN

S-ar putea să aveţi senzaţia că aveţi un ultimatum. Nu este nicio problemă, pentru că acum, la început de 2024, ştiţi ce trebuie să faceţi.

VĂRSĂTOR

Sunteţi mai dispuşi să discutaţi cu oamenii din jurul vostru, vă pregătiţi de un moment în care sunteţi mai selectivi şi intraţi pe modul tac şi fac.

PEȘTI

Dacă v-aţi întors la serviciu sau dacă veţi comunica cu şefii, nu va fi pe placul vostru, pentru că tonalitatea este una care vi se pare ingrată, dar nu aveţi ce să faceţi. Mai sunt şi zile din acestea.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel