EXCLUSIV  Horoscop 2 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pexels / Horoscop 2 august
Pexels / Horoscop 2 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

De ceva timp aveți în casa a XII-a Venus și Marte. Conjuncția Soare-Mercur din casa a XI-a face opoziție cu Saturn din casa a V-a. Nu vă mai băgați astăzi în relații de prietenie sau de amiciție, relații din zona socială. Nu mai trageți de oameni pe care abia i-ați cunoscut sau oameni mai vechi care nu vă mai dau niciun semn, nu vă mai sună, nu vă mai caută. Nu la modul ca să le demonstrați. Nu! Gândiți-vă de ce tot trageți de oamenii ăia, de ce tot vreți să le scrieți. 

Horoscop SCORPION

Dacă nu sunteți șefii supremi acolo unde lucrați, nu aveți ce să faceți, trebuie să vă supuneți, să vă conformați. Adică, dacă o să vi se spună ce să faceți, voi o să opuneți rezistență în primă fază, n-o să vă iasă, de aceea ar fi bine să îi ascultați pe ceilalți și să îi înțelegeți și să ziceți „ok, fac”. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Dacă sunteți într-o vacanță, printr-o călătorie, pot apărea multe nebunii, zăpăceli, încurcături, blocaje. Iar cei care nu sunt în vacanțe și au examene de dat sau proceduri de respectat, e o zi birocratică, neplăcută, zăpăcită, confuză. Ați face bine, din perspectiva mea, cei care sunteți la serviciu, să vă axați pe muncă și atât. 

Horoscop CAPRICORN

Pentru voi aspectele zilei au legătură cu banii pe care îi împărțiți cu alte persoane. Fie că sunt taxe, moșteniri, datorii sau credite, evitați să vă afundați prea mult acolo, evitați să dați vina pe celălalt și din perspectiva mea, gândiți-vă și la ce ați greșit voi.

Horoscop VĂRSĂTOR

Conjuncția Soare-Mercur e în casa a VII-a. Dacă partenerul vrea să vă spună lucruri, nu îl ascultați, nu îl auziți. Saturn în casa I vă blochează și ziceți că „nu, mi-ai greșit de atâtea ori, nu mai are rost să te ascult”. Nu sunteți dispuși astăzi să negociați, nu sunteți dispuși să acordați a doua șansă, nu sunteți dispus să iertați pe cineva, o să vă supărați foarte ușor, partenerul va avea impresia că nu sunteți foarte atent, voi aveți impresia că partenerul nu vă respectă, e un frecuș din acesta pe zona relațională, dar și pe serviciu. Toată ziua trebuie să vă contraziceți. 

Horoscop PEȘTI

Munca multă câteodată poate să producă greșeli. Câteodată voi poate vreți să munciți, voi vreți să faceți lucrurile bune, vă implicați, vă dați peste cap, consumați toată energia și la un moment dat tot apare o chestie pe care nu ați putut să o controlați și vă dă peste cap tot zenul. Dacă munciți prea mult vor apărea mai multe situații din acelea pe care nu aveți cum să le controlați și efectiv o să uitați că ați făcut și lucruri bune, o să rămâneți cu greșeala respectivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel