EXCLUSIV  Horoscop 19 - 25 august. Zodia care nu-și găsește echilibrul. Ce trebuie să facă

Zodiac 2019
Zodiac 2019

Horoscop 19 - 25 august. O zodie are idei bune în perioada 19 - 25 august, însă, pentru a le păstra, trebuie să ia unele decizii importante. Astrologul Dc News ne oferă pontul săptămânii pentru nativii Gemeni. 

Horoscop 19 - 25 august. "Voi încă nu vă găsiți echilibrul. Și nici săptămâna aceasta, pentru că Mercur va face un trigon cu Jupiter. Idei ați avut toată vara. Când toată lumea stătea pe plajă și se odihnea, căpșorul vostru era plin de idei. Și deja v-ați planificat tot anul. Vor fi idei destul de bune, doar că ideile acestea nu vor trece singure la acțiune. Va trebui să faceți și ceva.

Horoscop 19 - 25 august. Este o săptămână în care preferați mai mult să gândiți decât să treceți la fapte. Recomandarea mea este să o luați ușor-ușor, pas cu pas, mai ales că, Mercur fiind în continuare în Leu, vă dă un entuziasm fals. Încercați să vă clarificați aceste sertare ale vieții cotidiene. Dacă nu, vă veți pierde foarte ușor și o să pierdeți timp, bani, energie, o să vă enervați și nu o să vă convină", este mesajul astrologului Dc News, Daniela Simulescu, pentru nativii Gemeni. 

HOROSCOP 19-25 August 2019. Daniela Simulescu, previziuni:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel