EXCLUSIV  Horoscop 18 noiembrie-24 noiembrie. Zodia care ar putea obţine o mărire de salariu

Horoscop 18 noiembrie-24 noiembrie. O zodie ar putea obţine o promovare sau chiar o mărire de salariu, anunţă Daniela Simulescu. 

" Zilele aceste oamenii trag de voi să mergeţi în anumite locuri. Nu rataţi nicio ocazie, mergeţi să cunoaşteţi oameni. Cei care sunteţi singuri, s-ar putea să cunoaşteţi nişte persoane exact ca voi. Ieşirea din zona de comfort o să vă ajute foarte mult.

La serviciu luaţi cuvântul, spuneţi părerea voastră. Îndrăzniţi să vorbiţi. Oameni ca voi ajută foarte mult. Voi veţi fi lăudaţi şi apreciaţi. Puteţi obţine chiar şi o promovare sau o mărire de salariu.

Pentru cei care nu au un loc de muncă este foarte important să mergeţi în cercul de prieteni şi să spuneţi ce vă doriţi şi unde. E importat pentru că ceilalţi vă pot ajuta. Săptămâna aceasta vă ajutaţi prin ceilalţi.

DIn punct de vedere amoros nu este o săptămână extraordinară, este o săptămână în care puteţi să staţi cu partenerul acasă şi să vă observaţi", a spus Daniela Simulescu pentru cei din zodia Capricorn.  

Previziunile complete în video 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel