EXCLUSIV  Horoscop 15 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zi în care nu ar trebui să pierdem timpul... sau banii

Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

De mâine vom resimți un aspect, vorbim de careul dintre Venus și Marte. Este genul de aspect care a născut multe filme, multe telenovele, multe seriale. ”Te vreau, dar nu te vreau, te iubesc, dar nu te iubesc, aș vrea cu tine, dar nu aș vrea cu tine”. Dacă nu ar fi existat aspectele astea, multe filme de la hollywood, multe seriale și telenovele nu ar fi fost. 

Horoscop BERBEC

Îți spuneam ieri de muncă, muncă, muncă, doar că și la muncă, în zilele ce urmează, vor apărea situații în care anumite cuvinte îți vor fi răstălmăcite, îți vor fi batjocorite, să spunem așa. E ca și cum nu ești luat în calcul pentru anumite proiecte sau oamenii te văd inferior sau nu te cred în stare de anumite lucruri.

Horoscop TAUR

Relația cu copii va fi destul de tensionată în zilele ce urmează, pentru cei care au. Pentru cei care nu au, dacă ați cunoscut un partener și o să ieșiți la un date, nu o să vă convină mai nimic, dar totuși ieșiți. Vă plângeți, vă supărați, vă enervați, dar, totuși ieșiți. 

Horoscop GEMENI

Dacă visați prea mult astăzi, pierdeți timpul. Astăzi nu este o zi bună nici măcar să visați, pentru că dacă visați, mintea voastră e foarte ciudată, înșelătoare, o să ajungă să creadă în ceea ce visați. Creierul nu are imaginație. În momentul în care visați, el crede că așa este și pe urmă, în zilele următoare, el crezând ce v-ați imaginat voi, se lovește de realitate. 

Horoscop RAC

Vă spuneam zilele ce au trecut că una spuneți familiei și alta faceți. Astăzi, discuțiile nu vor fi foarte plăcute, cu orice membri din familie, inclusiv cu părinții, cu partenerul, cu bunicii, cu mătușile, cu unchii, dar poate să fie o perioadă interesantă și pentru relațiile de prietenie, să conștientizați dacă unii oameni vă sunt alături pe bune sau vă sunt alături pentru că ați făcut ceva pentru ei. Până la urmă nu e rău să îi aveți lângă nici pe unii, nici pe alții, doar că trebuie să vă așteptați că unii oameni fac lucruri pentru voi doar pentru că ați făcut ceva pentru ei și unii fac și pentru că nu ați făcut. 

Horoscop LEU

Ah, cheltuielile. Uitându-mă în astrograma voastră, cu Venus și cu Soarele aici, nu este vorba doar despre cheltuieli, ci și despre economii și tăieri. Voi sunteți într-o ajustare permanentă acum în zona financiară, vă uitați în conturile din bancă, vă uitați în portofel, vă uitați în contul de economii și tăiați de peste tot. E chiar bine să faceți asta. 

Horoscop FECIOARĂ

Soarele din semnul vostru se apropie de opoziție cu Neptun până să iasă din semnul vostru, ceea ce înseamnă că nimic nu e sigur zilele astea, absolut nimic nu e sigur. Nu încercați să găsiți un procent mare de siguranță sau de confort. Nu vă iese. Pur și simplu luați ce vă oferă Universul în această perioadă. 

Ce urmează pentru fiecare zodie/ascendent, până la finalul lui 2022

Anul 2022 are în continuare daruri pentru unele zodii, dar și provocări pentru altele.

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter se va întoarce în casa a 12-a și te va obliga să fii regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel