EXCLUSIV  Horoscop 13 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care a ajuns la limită. Frustrarea te sufocă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 13 martie, Juno retrograd din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Aici vom avea de-a face cu o serie de negocieri care se vor bloca. Iar nerăbdarea poate crea multiple frustrări.

BERBEC

Nu trebuie să stai pe loc. Poţi să te plângi, să te enervezi, să te victimizezi, dar fă asta 2-3 minute, după care scutură-te şi mergi mai departe, cauta soluții, vorbeşte cu oamenii. Nu sta locului, că nu ţi-e bine.

TAUR

Destul de multă frustrare! Nu poţi să te exprimi, nu ai curajul să spui ceea ce te enervează şi vor apărea situaţii în care îţi vei da seama că ai ajuns la o limită, dar depinde de tine cum ştii să gestionezi momentul. Nu te închide în tine mai mult decât este cazul.

GEMENI

Dacă nu eşti atent în jurul tău, s-ar putea să îţi lipsească nişte bucățele sau să uiţi de nişte detalii, să nu fi atent. Eşti prea în capul tău, ţi se pare că nu are ce să ţi se întâmple şi ratezi. Nu te baza doar pe ce crezi tu, ci fii atent şi la ce îţi transmite limbajul nonverbal.

RAC

Preocupări multe pe plan financiar, dar trebuie să acţionezi. Dacă tot te plângi, revino-ţi şi caută soluţii! Trebuie să fie şi altele, nu doar cele la care ai apelat până acum.

LEU

Dacă apar oameni care te stresează, te blochează şi devii irascibil din cauza lor, este perfect! Trebuie să îi întâlneşti ca să te scoată din zona de confort, să avansezi, să progresezi. Nu ai cum să scapi de ei, în această perioadă. Nu se întâmplă degeaba asta!

FECIOARĂ

Ai face bine să te gândeşti doar la negociere. Este singurul lucru pe care tu trebuie să îl ai în vedere. Ai mare nevoie să nu le faci tu pe toate şi nici celălalt.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel