Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 12 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Odihna și relaxarea sunt priorități pentru acest nativ!

Sursă foto: Pexels (Yan Krukov)
Sursă foto: Pexels (Yan Krukov)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Prioritizează odihna, prioritizează relaxarea, prioritizează somnul, nu statul pe telefon seara sau imediat cum te trezești, nevoia asta de dopamină, obsesia asta, să căutați validare acolo, nu vă face bine. Zilele astea, pentru că Mercur e retrograd în semnul vostru și este zumzetul acela interior de care nu scăpați și încercați să îl acoperiți cu absolut orice, în loc să învățați să îl gestionați. 

Horoscop SCORPION

Vedeți voi, a căuta tot timpul ce se ascunde în spate, așa într-un mod exagerat, e foarte dăunător, pentru că vă scoate din realitate și voi începeți: lasă că știu eu, lasă că am dreptate, știu eu ce a acolo. Nu zice nimeni că nu știți, doar că ieșiți din realitate, vă duceți într-o zonă fantastică și rămâneți acolo. Mâine ce o să mai ziceți?

Horoscop SĂGETĂTOR

Sunteți pe val, aspectele astea vouă vă priesc. Voi sunteți precum melcul, nu vă grăbiți, lăsați viața să vină de la sine și asta e cel mai bine săptămâna asta. 

Horoscop CAPRICORN

Vă puneți prea multe pe listă, prea multe. E bine să aveți lista, dar trebuie să vedeți că trebuie să țineți minte următorul lucru: în funcție de buletin, trebuie să vă mai uitați și în buletin, să vedeți acolo la CNP cam care este vârsta, să vă mai mai uitați și în buzunar, să vedeți acolo cam care este limita, să vă mai uitați și prin casă, să vedeți dacă lucrurile merg, dacă nu merg, să vă mai gândiți la oamenii din viața voastră. Când puneți pe listă nu o faceți asemenea unui zeu, e frumos să ne credeam așa, e nemaipomenit, doar că la sfârșitul zilei vă veți da seama că sunteți un simplu muritor, nu zeu, și să vedeți pe urmă supărare. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Dacă vă gândiți astăzi să faceți o investiție, nu vă gândiți că o să o faceți cu banii primiți peste câteva zile, ci gândiți-vă la banii pe care îi aveți în momentul ăsta. Vă recomand să vă plătiți, întâi, datoriile, apoi faceți ce vreți cu banii, dar nu lăsați datoriile de acum și pentru luna viitoare și pentru cealaltă și tot așa. Mai întâi datoriile și apoi vă ocupați de voi, ca să stați liniștiți pe urmă. 

Horoscop PEȘTI

Știți cum este? Nu știți ce vreți, dar le cereți celorlalți să știe ce vor. De aici apar tensiuni. La un moment dat, partenerul o să considere că sunteți  prea exigent, părinții la fel și ei pe moment nu vor realiza, dar pe urmă vor conștientiza: tu ceri de la noi, dar tu ce faci? Tu doar te victimizezi, doar te plângi? Să nu aveți pretenții de la oameni, că nu o să vă iasă.

Atenție dacă ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător

”Netrebnicul de Mercur retrograd își va face mendrele până pe 2 octombrie. Până pe 23 septembrie în Balanță (semnul relațiilor, negocieri), după care în semnul Fecioarei (muncă, ajustări). Ce se va întâmpla? Trecutul se (re)actualizează. Update-uri peste update-uri. Din alea care apar când îți este lumea mai dragă” atrage atenția astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

În același timp, special pentru această zi, marți, 13 septembrie 2022, astrologul notează: ”Chiar dacă nici astăzi nu există un aspect specific pe cer, vreau să îți reamintesc faptul că ne confruntăm cu al patrulea careu Saturn-Uranus. Nu se va perfecta, adică nu va fi la grad perfect. Dar asta nu înseamnă că nu vom resimți aspectele sale. Mai ales cei care au în astrograma natală marcaj de semne fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel