Horoscop 1 - 7 ianuarie 2024. Voropchievici, vești excelente pentru mai multe zodii. Vezi dacă te numeri printre ele!

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul pentru săptămâna 1 - 7 ianuarie 2024.

Ce ne rezervă astrele pentru perioada 1 - 7 ianuarie 2024? Aflăm chiar de la numerologul Mihai Voropchievici. Veștile sunt foarte bune pentru prima săptămână a anului 2024. Vedeți ce a spus specialistul în zodii la emisiunea Adevăruri ascunse prezentată de Cătălina Porumbel.

Berbec

„Prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice, începe o viață nouă pur și simplu! Zbor, elan! Schimbări rentabile. Așteaptă întoarcerea cuiva. Se primenesc relațiile amicale. Intră în Noul An cu niște prieteni vechi cu care Berbecul s-a mai ciondănit un pic. Uită și iartă”

Taur

„Are 19 roșu. Intră în 2024 cu multă energie bine canalizată, are multă forță activă, este dominator, domină situația, este combativ, dinamic, este o săptămână cu reușite chiar de la începutul anului. Cele mai bune sunt raporturile pasionale. Are forță de atracție fizică și magnetică”

Gemeni

„Carte foarte bună. Protecție foarte puternică. Albul 13. Primiți simpatia, afecțiunea și protecția unei personalități care are un suflet generos care vă sprijină în tot ce vă doriți. Lăsați scepticismul deoparte și fiți încrezători că sunteți pe calea cea bună”

Rac

„Are cosmosul. 20. Cea mai excelentă carte! Săptămâna debutează cu reușite. Este momentul în care orice ar face un Rac va reuși. Reușita va fi excepțională. Va fi un deznodământ fericit al unei situații anterioare”

Leu

„Negru. Carte dificilă. Dar totuși nu este o carte atât de negativă și dificilă. Simbolizează sfârșitul unei situații anterioare. Se impune o transformare pentru a converti un eșec într-o reușită. Leul trebuie să se mobilizeze și să accepte o schimbare în profunzime. Nu mai este Leul in 2023. Este Leul din începutul lui 2024. Veți trăi un suflu nou, o renaștere și veți scăpa de angoase. Este foarte bine”

Fecioară

„Carte negativă. Rea credință din partea unor oameni. O trădare. O uitare. Un abandon. Cădeți prizonierul unei situații în care nu puteți face mare lucru pentru moment. Strângeți din dinți și depășiți și săptămâna aceasta!”

Balanță

„Soarele. Carte excelentă. Fericire și reușită. Vă veți afirma. Vă vor fi recunoscute meritele. Se clarifică fericit o situație ambiguă. Aveți mare vitalitate și succes mai ales în artă. Creativitatea este la cote înalte. Cu dragostea nu vă spun... pentru că află soția, dar e de bine”

Scorpion

„Un cenușiu, o carte neutră care îndeamnă Scorpionul să reflecteze la ce a fost, prin ce a fost, să-și ia o săptămână de liniște, să rămână în singurătate, să se sfătuiască cu cei mai vârstnici. Să-și facă lista de opțiuni pentru începutul anului. O relație durabilă, dar singurătate deocamdată. Ești în așteptarea unei relații durabile”

Săgetător

„Bulgărele de foc. 16. Carte pozitivă. Simbolizează rapiditatea cu care se mișcă Săgetătorii în prima săptămână a anului. Schimbări benefice de situație și deplasări. Șansele sunt de partea Săgetătorului. Întâlniri benefici și mici călătorii. Lucruri frumoase”

Capricorn

„Pisc. 5. Carte neutră. Simbolizează demararea unei acțiuni. Cei fără obligații, care au petrecut singuri Revelionul, abia acum vor cunoaște un tânăr sau o tânără. Vor avea energia combativă și se vor lansa într-o nouă cunoaștere. Se cunosc și o să fie bine. Condiția e să acționați!”

Vărsător

„Carte neutră cu infuzii de pozitivitate. Este o săptămână patronată de fecunditate și răbdare, dragoste de natură și de a destăinui secrete. Este o săptămână în care puteți avea o întâlnire călduroasă, dar datorită ajutorului unei femei”

Pești

„18. Galben. Situații benefice din toate punctele de vedere. Renașteți, vă reînnoiți, dorința de libertate este mare. Vă schimbați atitudinea, dar vă salvați și dintr-o situație dificilă. Întoarcerea cuiva vă va produce o mare bucurie!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel