Horoscop 1 - 7 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici, despre o zodie: Începe o viață nouă, pur și simplu!

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Numerologul Mihai Voropchievici a spus ce ne așteaptă în săptămâna 1-7 ianurie.

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu vești bune la început de an. Acesta a spus ce ne așteaptă în săptămâna 1 - 7 ianuarie 2024, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

"Berbecul în săptămâna imediat următoare va avea parte de prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice. Începe o viață nouă, pur și simplu. Zborul, elanul. Are parte de schimbări rentabile, așteaptă întoarcerea cuiva, pentru că îi e dor de cineva și-l așteaptă, se primenesc relațiile amicale, se intră într-un an nou cu niște prieteni vechi cu care Berbecul s-a mai ciondănit un pic, dar acum lasă în spate, uită și iartă. Cu toate că el nu prea face astfel de lucruri, dar influxul anului se simte", a spus Mihai Voropchievici.

"Leul are negru, carte dificilă, dar nu e atât de dificilă și negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații anterioare şi în care la acest început de săptămână se impune o transformare pentru a converti un eșec în reușită. Deci Leul trebuie să se mobilizeze și să accepte o schimbare în profunzime. Nu mai e Leul din 2023, e Leul din începutul anului 2024. Veți trăi un suflu nou, o renaștere și scăpați de angoasă. 

Balanța are Soarele, înseamnă o carte excelentă, fericire și reușită. Vă veți afirma, vă vor fi recunoscute meritele, se clarifică fericit o situație ambiguă. Aveți mare vitalitate și succes, mai ales în artă, în prima săptămână. Creativitatea voastră că este la cote înalte.

Scorpionul are cenușiu, o carte neutră care îl îndeamnă în săptămâna respectivă să reflecteze la ce a fost anterior, prin ce a trecut, să-și ia o săptămână de liniște, să rămână în singurătate cu cei mai vârstnici, să se sfătuiască și pur și simplu să-și pregătească lista de opțiuni pentru începutul anului. O relație durabilă e în aşteptare, dar singurătate, deocamdată.

"Șansele sunt de partea Săgetătorilor"

Săgetătorul are 16, bulgăre de foc, o carte pozitivă, simbolizând rapiditatea cu care se mișcă Săgetătorii în prima săptămână a anului. În rest, schimbări de situație benefice, deplasări, şansele sunt de partea Săgetătorilor. În plus, întâlniri benefice și mici călătorii, deci lucruri frumoase. 

Capricornii au piscul, 5, carte neutră care simbolizează demararea unei acțiuni. Cei fără obligații, care au petrecut singuri Revelionul, abia acum vor cunoaște un tânăr sau o tânără, vor avea energia combativă și se vor lansa într-o nouă relaţie. Dar condiția este să nu stați în expectativă, să acționați, că aveți obiceiul să așteptați. 

Vărsătorul are o carte neutră, spre pozitiv, este o săptămână patronată de fecunditate, de răbdare, de dragoste de natură și de a destăinui secrete. Deci o săptămână în care puteți avea o întâlnire călduroasă, dar datorită ajutorului unei femei, deci nu singuri, că încă sunteți cam indeciși, ca de obicei. 

Peștii au 18, galbenul, care înseamnă situații benefice din toate punctele de vedere. Renașteți, vă reînnoiți, dorința de libertate e mare, vă schimbați atitudinea, dar vă salvați totodată dintr-o situație dificilă. Întoarcerea cuiva nevăzut de multă vreme vă va produce o mare bucurie", a mai spus numerologul.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru Rac, Taur și Gemeni, le poți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel