“Hope Springs” – un film motivant pentru toate vârstele

Hope Springs
Hope Springs

”Hope Springs” ( Terapia de cuplu) este o comedie dramatică despre un cuplu în vârstă, care trece printr-o perioadă de distanțare în căsnicie și care caută să reaprindă focul dragostei tinerești.

Autori: Popa Ana Cristina, Andra Mihai

Kya (Meryl Strep) și Arnold (Tommy Lee Jones) sunt căsătoriți de 30 de ani, dar au uitat de sentimentele și momentele aprinse din trecut, iar acum trăiesc o viață plină de rutină și dorm în camere separate. Kya hotărăște să meargă la un terapeut cunoscut, Dr. Feld (Steve Carell) ca să rezolve problema prin consiliere intensivă și astfel cuplul descoperă lucruri nebănuite, care macină relația de ani buni.

Umorul filmului vrea să ironizeze teama oamenilor de îmbătrânirea fizică, care inhibă dorințele erotice și atingerile. Comedia are de fapt un înțeles profund și arată cum se poate redescoperi iubirea la o vârstă înaintată, fără a uita de momentele picante și de latura sexuală a relației.

”Dacă Streep și Jones nu sunt nominalizați la Oscar, atunci ceva e în neregula cu Premiile Oscar”, declară criticul de film Pete Hammond, pe boxoffice.com.

„Hope Springs” este un film în regia lui David Frankel, de altfel și regizorul filmului ”The Devil Wears Prada”. Comedia va avea premiera vineri, 21 septembrie în următoarele cinematografe din țară: CinemaPRO; Hollywood Multiplex; Hollywood Movieplex; The Light Cinema; Grand Cinema Digiplex (Băneasa); Lotus (Oradea); Odeon Cineplex (Cluj); Cityplex (Constanta și Brașov); Cinema City (Arad – Atrium, Arad – Galleria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cotroceni, Pitești, Sun Plaza, Timișoara, Târgu-Mureș, Maritimo – Constanța); Cortina (Oradea); ”..Eugen Ionescu” (Slatina); Glendale; Grand Mall Satu-Mare; Cinema ,,Florin Piersic” (Cluj); Patria (Craiova); Arta (Târgu-Mureș); Premiera (Ploiești).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel