Gabriel Oprea, despre protocolul UNPR-PSD: ”Sunt multe promisiuni neonorate”

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a transmis, sâmbătă, că multe dintre promisiunile PSD din protocolul încheiat cu formațiunea pe care o conduce au rămas neonorate, însă a precizat că nu acest este lucru important.

"Cel mai greu lucru în viață, mai ales în politică, este să te ții de cuvânt. Am multe defecte, dar, printre puținele calități, sunt un om care m-au dus mintea și puterea să mă țin de cuvânt. De aceea și prietenii și oamenii care nu îmi sunt prieteni - că nu avem dușmănii în politică, doar nebunii au dușmănii - știu că, dacă promit ceva și bat palma, mă țin de cuvânt, mai ales la greu, că la bine se spune că toată lumea este cu tine.

Toți vor oameni serioși și de cuvânt. E greu în politică să te ții de cuvânt. Normal că mai sunt multe rămășițe, dar, dacă ești inteligent, dacă ai putere și dacă vrei interes național, de exemplu, nu te ciondănești toată ziua, și te apuci și guvernezi, ca să faci o treabă bună pentru România. Normal că sunt multe de făcut, sunt multe promisiuni neonorate, dar nu asta este important", a declarat președintele UNPR, la Craiova, într-o conferință de presă, răspunzând unei întrebări în legătură cu respectarea promisiunilor PSD față de UNPR.

Potrivit lui Gabriel Oprea, UNPR crede în echilibru, stabilitate economică și politică și are în continuare încredere în actualul Guvern și în Victor Ponta.

"Deocamdată ne preocupă buna guvernare și cred că Guvernul a luat măsuri foarte bune. Am încredere în actualul Guvern, am încredere în Victor Ponta. (...) Avem o relație foarte bună cu partenerii de la guvernare", a continuat președintele UNPR, citat de Agerpres.

Citește și: Negocieri PNL-UDMR. Alina Gorghiu, despre UNPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel