Negocieri PNL-UDMR. Alina Gorghiu, despre UNPR

Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, a vorbit, joi, despre negocierile PNL cu UDMR și cu UNPR pentru a schimba majoritatea parlamentară și Guvernul. 

Întrebată dacă a avut PNL negocieri cu UDMR pentru o nouă majoritate, Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, a spus, la Gândul Live, că "Au existat nişte discuţii acum 2-3 săptămâni. A rămas că ne vom vedea cu UDMR-ul după congresul lor, iar discuţiile se vor purta pentru semnarea unui protocol de colaborare parlamentară şi pentru susţinerea programului de guvernare. Nu s-au făcut paşi în discuţie pentru a putea articula o perspectivă guvernamentală. A fost o discuţie foarte scurtă, dar da, s-au deschis ambasadele în sensul creării acelei majorităţi parlamentare". 

"Eu pot să vă spun ce a spus dl Oprea public, lucru care este lămuritor. A spus că-l va susține pe Victor Ponta și pe Guvernul lui Victor Ponta câtă vreme este Victor Ponta premier. Nu este limpede ce se va întâmpla cu UNPR când nu va mai fi Victor Ponta premier", a spus Alina Gorghiu, care a precizat că nu ar vrea să facă majoritate cu o forță politică care nu are această dorință. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel