EXCLUSIV  Gabriel Comănescu, preşedintele Grup Servicii Petroliere, interviul zilei la DC NEWS

Gabriel Comănescu, preşedintele Grup Servicii Petroliere şi unul dintre cei mai importanţi antreprenori de la malul Mării Negre, vine la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV. 

Omul de afaceri este invitatul lui Bogdan Chirieac la DC NEWS TV. Interviul va fi difuzat LIVE miercuri, 30 martie, de la ora 11:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Rămâneţi alături de noi! 

Cine este Gabriel Comănescu 

Gabriel Comănescu este absolvent al Institutului de Marină "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, iar cele mai importante firme pe care le-a dezvoltat au rămas pe malul mării.

Omul de afaceri devine interesat de sectorul petrolier în 1999 prin preluarea companiilor de foraj pe uscat Foserco şi Aquafor, în urma unei proceduri de privatizare. Această achiziţie s-a dovedit inspirată ţinând cont de faptul că în 2001 Comănescu depune dosarul pentru achiziţia fabricii de utilaje pentru industria de petrol şi gaze 1 Mai din Ploieşti, şi a reuşit să câştige licitaţia în faţa ruşilor de la Uralmash, o subsidiară a holdingului OMZ.

Fabrica Upetrom 1 Mai a devenit apoi una din cele mai importante afaceri ale lui Comănescu, înregistrand o cifră de afaceri de 87 de milioane de euro în 2008, scrie zf.ro.

Adevărata ascensiune pentru afacerile derulate de Comănescu a fost intrarea acestuia în domeniul forajului marin prin preluarea de la proaspăta privatizată Petrom a şase platforme petroliere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel