Funcție nouă pentru Codrin Ștefănescu: Președinte interimar PSD Prahova

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, luni, ce nouă funcție va avea secretarul general adjunct al social-democraților, Codrin Ştefănescu, începând de astăzi.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, luni, la finalul BPN al PSD, noua funcție pe care o va avea secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

"Am decis ca, începând de astăzi până la organizarea conferinței județene de alegeri interne în organizația Prahova, conducerea interimară să fie asigurată de către Codrin Ștefănescu, pentru a avea toate atribuțiile necesare pentru a putea gestiona organizarea și desfășurarea activității acestei organizații", a anunțat Liviu Dragnea.

În urmă cu aproape un an și jumătate, Mircea Cosma s-a suspendat din funcţia de preşedinte al PSD Prahova, după ce a fost pus sub urmărire penală de DNA, în dosarul în care ulterior a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu. Cel care a condus interimar PSD Prahova ulterior a fost senatorul Daniel Savu.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel