Forța Națională, propunere înainte de alegeri: Trebuie să oprim această hemoragie morală!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Sorin-Valeriu Naș, candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca din partea partidului FORŢA NAŢIONALǍ, propune o iniţiativǎ legislativǎ. Ce presupune.

"Vrem cu adevǎrat sǎ schimbǎm modul ȋn care se face politicǎ ȋn România? Rǎspunsul trebuie sǎ fie unul sincer, INDIFERENT DE OPŢIUNEA POLITICǍ A FIECǍRUIA DINTRE NOI! Schimbarea adevǎratǎ ȋncepe cu NOI ȊNŞINE!

Ȋn calitate de candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, dar şi de preşedinte al partidului FORŢA NAŢIONALǍ, am obligaţia moralǎ de a propune cetǎţenilor României o iniţiativǎ legislativǎ menitǎ sǎ limiteze numǎrul mandatelor aleşilor locali, pornind de la acelaşi principiu ca ȋn cazul preşedintelui, prevǎzut la art. 81 alin.(4) din Constituţia României: „Nici o persoană nu poate îndeplini funcţia de Preşedinte al României decât pentru cel mult două mandate. Acestea pot fi şi succesive.” Dacǎ e valabil  pentru cea mai ȋnaltǎ funcţie din stat trebuie sǎ fie valabil şi pentru aleşii locali. Pentru a stopa, odatǎ pentru totdeauna perpetuarea la nesfârşit a baronilor locali, indiferent de culoarea politicǎ, precum şi a traseismului politic, propun urmǎtoarea iniţiativǎ legislativǎ:

„Aleşii locali, primarii, preşedinţii de consilii judeţene, consilierii comunali, orǎşeneşti, municipali şi judeţeni nu vor putea ocupa aceste funcţii mai mult de două mandate. Acestea pot fi şi succesive.”

Argumente ȋn foavoarea acestei propuneri:

Mai mult de două mandate înseamnă consolidarea ȋn aceste funcţii a BARONILOR LOCALI și A TRASEISMULUI căci ALEȘII LOCALI AJUNG SĂ NU MAI RĂSPUNDĂ POLITIC, sunt CA REGII, UNȘI PE VIAȚĂ, în comunități pe care le stăpânesc DUPǍ BUNUL LOR PLAC.Mai mult de douǎ mandate conduce la CREAREA DE STRUCTURI DE INTERESE FINANCIARE care pot degenera ȋn STRUCTURI DE TIP MAFIOT ŞI CHIAR DE CRIMǍ ORGANIZATǍ; şi aceasta este o problemǎ de siguranţǎ naţionalǎ.Aproape toţi aleşii locali care au depǎşit douǎ mandate s-au metamorfozat ȋn baroni locali. 

La Cluj e şi mai rǎu: de 16 ani avem un adevărat clan al baronilor, cu BOC în frunte şi pleiada pedelisto-liberalǎ: Sorin Apostu, fost primar, zis „fifty-fifty”, Horea Uioreanu, fost preşedinte al Consiliului judeţean Cluj care a adus o inovaţie ȋn materie de şpagǎ ȋn România - şpaga ȋn rate, Alin-Păunel Tişe – finu’ lui Boc obsedat de ideea preluǎrii controlului asupra Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, aşazisul citymanager al municipiului, cumǎtrul Şurubaru, un adevǎrat „profesionist” cu multiple realizǎri(dar care nu pot fi fǎcute publice fiind probabil ȋncadrate la categoria „secret de stat”), preşedintele clubului de fotbal Universitatea Cluj, celebrul Radu Constantea, un mai vechi lipitor de afişe PD, PDL, numit probabil ȋn aceastǎ funcţie de cǎtre primarul Boc datoritǎ independenţei financiare de care a dat dovadǎ ȋn ultimii ani, acesta fiind ȋntreţinut de mama lui care-i trimite lunar bani din Germania, conform propriilor declaraţii ... şi lista continuǎ.

Ȋmpletirea intereselor baronilor locali cu cele ale baronilor naţionali a ieşit la luminǎ anul acesta, ȋn plinǎ stare de urgenţǎ,  când  PNL-ul lui Orban, Boc şi Pǎunel Tişe au lipit municipiului Cluj-Napoca emblema de oraş care vinde români ca sclavi pentru sparanghelul lui Merkel.

Când văd aceste lucruri îmi amintesc cuvintele unuia dintre cei mai adevǎraţi români, PETRE ŢUŢEA: „Români, nu vǎ mai alegeţi conducǎtori care nu-şi iubesc ţara!”. Ȋnsuşi ambasadorul Statelor Unite ale Americii a fǎcut referire la faptul cǎ trebuiesc anihilate structurile baronilor locali. Aşa este, dar aceşti baroni sunt transpartinici şi structurile de tip mafiot se creazǎ tocmai prin aceastǎ eroare legislativǎ care nu limiteazǎ mandatele aleşilor locali şi permite instaurarea dinastiilor locale. Ideea este sǎ soluţionezi cauza, nu efectul.

Ce vedem acum?

Racolǎri de aleşi locali de cǎtre partidele aflate la putere. Cuvântul şi promisiunile date ȋn campanie pentru obţinerea votului alegǎtorilor nu mai au nicio valoare. Totul se vinde, totul se cumpǎrǎ. Trǎim ȋntr-o continuǎ minciunǎ, batjocurǎ şi blaturi transpartinice.

Trebuie sǎ oprim aceastǎ hemoragie moralǎ!

E nevoie de un MASIV VOT DE PROTEST ȋmpotriva partidelor care v-au minţit şi vǎ mint ȋn continuare. Nici PNL, nici PSD, nici USR, nici Pro România, nici PMP , nici ALDE şi nici UDMR nu au demostrat nici mǎcar o secundǎ ȋn ultimele luni cǎ ar avea mǎcar ȋn intenţie sǎ facǎ ceva pentru plata alocaţillor pentru copii dublate sau pentru plata pensiilor majorate cu 40%.

Parcǎ asistǎm la un meci de Wrestling, unde pseudosportivii se prefac că se luptă dar în realitate totul este regizat, trucat, iar la final spectatorii rămân cu buzunarele goale. Parlamentul votează alocaţii pentru copii dublate, guvernul PNL emite ordonanţă de urgenţă care amână plata, parlamentul o respinge, guvernul emite altă ordonanţă de urgenţă şi tot aşa.

Cu toţi sunt complici la acest furt organizat de la gura copiilor. Sunt 8 luni de când copiii din România sunt furaţi de aceşti politruci în mod sistematic. Este ca şi cum Orban, Câţu şi compania ar intra astǎzi ȋn casele voastre şi ar lua din puşculiţa fiecǎrui copil peste 1000 de lei. Dacǎ vǎ convine situaţia, votaţi-i ȋn continuare, iar dacǎ nu, semnaţi aceastǎ iniţiativǎ legislativǎ şi daţi un VOT DE PROTEST la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Dacǎ vrei cu adevǎrat, poţi!", a transmis Sorin-Valeriu Naș într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel