foodpanda România are un nou Country Manager, Radu Bălăceanu

București, 14 august 2014: Foodpanda România, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din țară, cu peste 200 de restaurante listate în București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov, are, începând cu luna august, un nou Country Manager, în persoana lui Radu Bălăceanu.


Foodpanda România, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din țară, cu peste 200 de restaurante listate în București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov, are, începând cu luna august, un nou Country Manager, în persoana lui Radu Bălăceanu.

Radu Bălăceanu, în vârstă de 28 de ani, preia managementul foodpanda România de la Dan Macarie, care  își va continua parcursul profesional în Berlin, Germania, unde se va implica în lansarea și coordonarea unui nou start-up din domeniul ecommerce-ului.

Noul Country Manager foodpanda România are peste trei ani de experiență în poziții cheie din afara granițelor, ultima funcție ocupată de acesta înainte de a se întoarce în țară fiind cea de Director de Vânzări al uneia dintre cele mai importante companii de brokeraj din  Sankt Petersburg, Federația Rusă.

 ”După anii petrecuți în afară, pentru finalizarea studiilor dar și acumularea de experiență relevantă, sunt bucuros să mă întorc în România, cu o provocare pe măsură. Îi mulțumesc lui Dan pentru dedicarea și rezultatele excelente obținute în calitate de Country Manager foodpanda. Obiectivul meu este creșterea și menținerea platformei pe poziția de lider al pieței locale de food ordering și extinderea la nivel național, cu cele mai bune și apreciate restaurante din România”, declară Radu Bălăceanu, noul Country Manager foodpanda România.

Bălaceanu este absolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București,  bursier al Universității de Economie și Finanțe din Sankt Petersburg, Federația Rusă și al Institutului de limbă și literatură rusă “A.S. Pushkin”, din  Moscova.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel