foodpanda aduce Jamaica în România: Jamal, primul serviciu de delivery cu mâncare jamaicană din țară, disponibil pe foodpanda.ro

Jamal, primul serviciu de delivery autentic jamaican din țară, prospăt lansat în București, este cel mai nou partener foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România. Prin parteneriatul cu Jamal, platforma de food ordering își continuă strategia de extindere a paletei de bucătării internaționale, din ce în ce mai apreciate de consumatorii români.

Jamal, primul serviciu de delivery autentic jamaican din țară, prospăt lansat în București, este cel mai nou partener foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România. Prin parteneriatul cu Jamal, platforma de food ordering își continuă strategia de extindere a paletei de bucătării internaționale, din ce în ce mai apreciate de consumatorii români.

Potrivit reprezentanților foodpanda, companie susținută de incubatorul german Rocket Internet, negocierile pentru includerea Jamal pe platforma de food ordering s-au finalizat imediat, având în vedere viziunea și obiectivele comune.

În prezent, foodpanda și Jamal le pun la dispoziție bucureștenilor peste 30 de preparate autentice jamaicane, gătite de bucătari profesioniști, familiarizați cu specificul și tehnica de gătit din Jamaica.

„Jamal este partenerul perfect pentru noi, avem aceeași viziune și deschidere față de consumator, dorința de a inova modul în care se raportează românii la mâncare și la gust. Observăm din ce în ce mai tare, pe măsură ce ne dezvoltăm, că românii sunt gurmanzi, foarte atenți la calitatea mâncării și dornici să experimenteze bucătăria internațională, cu cât mai exotică, cu atât mai incitantă pentru ei”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Gurmanzi și amatori de mâncăruri pe bază de carne, majoritatea românilor care comandă online de  mâncare de pe foodpanda.ro, se orienteză, în proporție de 75%, după bucătăriile internaționale, favorite fiind cele cu specific italian, chinezesc, libanez și turcesc.

Deși deschis de mai puțin de o lună, Jamal și-a creat deja o bază consistentă de clienți, care comandă zilnic preparatele de inspirație jamaicană, cele mai căutate fiind pieptul de pui în sos curry, patty cu vită și supa de mango cu creveți.

Mai mult, astăzi, cu ocazia Black Friday, Jamal și foodpanda.ro vor oferi reduceri substanțiale de 50% la “Meniurile Piraților”: Blackbeard Combo, Jack Sparrow Combo, Captain Morgan Combo și Long John Silver Combo.

”La doar două săptămâni de la lansarea proiectului Jamal, am acceptat invitația foodpanda.ro de a ne alătura platformei de food ordering. Mizăm pe originalitatea și creativitatea preparatelor autentic ejamaicane și suntem siguri că bucureștenii vor fi încântați să încerce noi opțiuni culinare. Astfel că astăzi, de Black Friday, îi invităm pe toți curioșii să guste produsele noastre disponibile la prețuri foarte mici”, afirmă Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

În momentul de față, Jamal livrează în zona centrală și de nord a Capitalei și în cartierul rezidențial Cosmopolis, urmând ca, în curând, să lărgească raza de livrări la nivelul întregului oraș.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 300 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați și Sibiu, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel