EXCLUSIV  Florentina Ioniță, comandantul Spitalului Militar, informații în premieră

Bogdan Bolojan / 10 iun 2018 / 17:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Conf. dr. Florentina Ioniță, comandat al Spitalului Militar Central și șefa clinicii de gastroenterologie din cadrul Universității Titu Maiorescu  este invitată la DC News în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate", realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale.

Emisiunea va fi difuzată luni, 11 iunie 2018, de la ora 11:00, pe contul de Youtube al redacției, dar și pe pagina de Facebook DC News.

 

Doctorul a vorbit despre o premieră din medicina românească. De asemenea Cristina Ioniță a vorbit despre progresele din medicina militară și cum pot oferi mai multă siguranță atât militarilor în teatrele de operațiuni, cât și pacienților clasici.  

DC News a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24