FIFA: România ocupă locul 41

Naționala României a urcat un loc față de luna trecută și ocupă poziția a 41-a în clasamentul Federației Internaționale de Fotbal (FIFA).

Pentru tricolori, care în septembrie au învins Armenia cu 1-0 și au pierdut în Muntenegru (0-1), este cea mai bună clasare după luna martie a acestui an, când România s-a aflat pe locul 39.

Adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 ocupă următoarele poziții: Polonia se află pe 6, după ce a coborât un loc, Danemarca a reușit un salt de 20 de locuri, fiind acum pe 26, Muntenegru a urcat 15 poziții și este pe 37, în timp ce Armenia a coborât 11 locuri, până pe 83, iar Kazahstanul 21 de locuri, fiind acum pe 126.

Germania, campioana mondială en titre, a revenit pe prima poziție, în fața Braziliei, fostul lider, podiumul fiind completat de campioana europeană Portugalia, care a înregistrat o urcare de trei trepte.

În ultimele sale meciuri din acest an, România va juca pe 5 octombrie cu Kazahstanul la Ploiești și pe 8 octombrie cu Danemarca, în deplasare, în preliminariile CM 2018, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel