Fed Cup. Halep, inspirată de performanţa Virginiei Ruzici

Simona Halep conferinta de presa sferturi de finala
Simona Halep conferinta de presa sferturi de finala

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat pentru site-ul Fed Cup, că se simte inspirată de performanţa reuşită de managerul său Virginia Ruzici, care a jucat o semifinală de Fed Cup în 1973 pentru România. 

Înaintea semifinalei cu Franţa, Halep, care a fost motivată în cariera sa şi de titlul cucerit de Ruzici la Roland Garros, în 1978, performanţă egalată de Simona anul trecut, a întrebat-o pe fosta mare jucătoare cum a fost în 1973, la prima semifinală jucată de echipa României. 

Virginia a jucat acel meci şi am întrebat-o despre experienţa trăită. Era destul de relaxată în trecut, nu aşa stresată ca noi acum, dar mi-a spus că a fost un sentiment plăcut, iar faptul că joci pentru ţara ta e bine şi îţi dă mai multă energie. A mai spus că din câte ştie îmi place să joc pentru ţară, aşa că va fi bine, a relatat Halep, care are 20 de victorii şi 9 înfrângeri în Fed Cup, de la debutul său în 2010. 

În 1973, România a fost învinsă de Africa de Sud cu 2-1 în semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup, pe zgură, la Bad Homburg (Germania de Vest). Halep a mai spus că o evoluţie bună în Fed Cup şi încercarea de a câştiga trofeul este principalul său obiectiv din 2019, iar cei care au urmărit meciul contra deţinătoarei trofeului, Cehia, câştigat de România cu 3-2, la Ostrava, în februarie, nu pun la îndoială acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel