Expoziție de fluturii vii la Antipa. Vezi prețul biletelor

fluturi
fluturi

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” din București prezintă publicului, începând cu 1 mai,  expoziția ”Fluturi tropicali vii”, se arată într-un comunicat citat de Mediafax. Evenimentul marchează deschiderea ”sezonului estival” cultural.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

 Peste 30 de specii de fluturi exotici vor putea fi văzute în sera special amenajată în grădina Muzeului. De asemenea, vizitatorii vor putea asista la ”nașterea” unui fluture care își părăsește învelișul de nimfă. Insectele vii sunt însoțite de o prezentare care îi informează pe cei interesați referitor la denumirea speciei, țările de origine, preferințele biologice și ecologice.

În cadrul expoziției ”Fluturi tropicali vii”, vizitatorii pot vedea, începând de miercuri, pontele (ouăle), larvele și adulții speciilor.

Expoziția este organizată în colaborare cu ”Casa Fluturilor” și cu Societatea de Geografie ”Vulticulus” și se desfășoară în intervalul 1 mai – 31 iulie, în grădina Muzeului Antipa. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 10 lei (pentru copii și studenți) și 12 lei – pentru adulți și pensionari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel