EXATLON. COSMIN CERNAT: "Am fost acuzat". Declarația așteptată de fanii Faimoșilor și Războinicilor

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Mulți l-au acuzat că ține cu Războinicii, alții cu Faimoșii. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Exatlon, a elucidat misterul.

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. Cu o carieră de peste 20 de ani în jurnalismul sportiv, Cosmin Cernat este, în prezent, prezentatorul emisiunii Exatlon, difuzată de sâmbătă până miercuri la Kanal D. "De-a lungul carierei mele de comentator sportiv, am fost acuzat că țin cu Dinamo, cu Steaua, cu Rapid. Probabil, sunt telespectatori care afirmă că sunt mai apropiat de Faimoși sau de Războinici, dar nu o să pot să spun că am vreun favorit, pentru că nu am, și asta dintr-un singur motiv: toți cei care mă cunosc din lumea sportului știu că eu iubesc sportivii, indiferent dacă încheie competiția pe locul 7 sau pe primul loc", a declarat Cosmin Cernat pentru publicația TV Mania.

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. În numărul din această săptămâna al TV Mania puteți citi un amplu material despre viața Războinicilor și a Faimoșilor dincolo de ce se vede pe micul ecran.

[citeste si]

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. Filmările au loc în Republica Dominicană, unde concurenții trec printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în fața probelor la care sunt supuși în permanență. Reality-ul are în prim plan echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor, formată din oameni obișnuiți, dar care practică intens activități sportive. Doar unul dintre aceștia va ieși învingător și câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel