EXCLUSIV  Eugen Teodorovici, SMS ciudat primit de la un ministru tehnocrat

Eugen Teodorovici a spus, la un moment dat, că fostul ministru al Fondurilor Europene, Aura Răducu, a fost "o catastrofă pentru ţară, o ruşine naţională. Situaţia ne arată că acest an va fi un an mort în ceea ce înseamnă fondurile europene".

Apoi, a primit un sms de la aceasta care l-a uimit pur și simplu. 

"Mi-a dat doamna Răducu un sms săptâmâna trecută. A fost singura dacă când am vorbit. Nu aveam numărul său în telefon. Nu m-a mai sunat până acum. Îmi spunea cu părere de rău că, din păcate, am ales să o atac tocmai eu, noi fiind doi oameni care ne știm de atâta timp, cu experiență în zona aceasta. A fost un mesaj pe care nu l-am înțeles. (...) Cei de la Ministerul Fondurilor Europene au vrut să se mute cu spațiul în Parlament. 6 milioane de euro trebuiau să dea pentru reabilitarea spațiului. A căzut acea variantă. Acum caută un alt spațiu de închiriat. Pe ei îi freca mutatul. Dacă muți un minister, practic blochezi toată activitatea. Este ca un incendiu mutarea unei clădiri", a spus Eugen Teodorovici la DC News Live.

"România a fost prima în Europa la ce înseamnă rambursarea de fonduri europene către un stat membru. Dacă România a putut să facă doi ani chestiunea aceasta înseamnă că România poate, nu este vorba despre mine", a zis Eugen Teodorovici la DC News Live.

[citeste si]

Răspunsul integral după minutul 27:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel