Elena Udrea, critici la adresa PNL și M10: Îi dau dreptate lui Ponta

Deputata Elena Udrea și-a exprimat, duminică, pe pagina sa de socializare, surprinderea față de modul în care Opoziția, cu excepția PMP și a fostului președinte Traian Băsescu, a înțeles să reacționeze față de ceea ce s-a spus la Congresul extraordinar al PSD, susținând că a ajuns să îi dea dreptate premierului Victor Ponta.

"Constat cu surprindere ca nu exista nicio reactie din partea opozitiei la congresul PSD si la ceea ce s-a spus acolo, cu exceptia lui Traian Basescu si a PMP. Pot spune ca opozitie a facut Sturzu prin propunerea de invalidare a alegerii lui Liviu Dragnea, ca urmare a caracterului comunist, nedemocratic al evenimentului in care a fost votat cu peste 90%, fiind unic candidat... Marele PNL, M10, niciun cuvintel...

Mai sa fie, mai avem opozitie in tara aceasta? Electoratul de dreapta ce zice?
Ii dau dreptate lui Ponta: singurul adversar este Traian Basescu...

P.S. Pana si Ion Iliescu a criticat lipsa de competitie la alegerea lui Dragnea!!!:)))
Deci, am ajuns vremuri ciudate tare.
Ma intreb reprezentantii la Bucuresti ai marilor democratii ale lumii ce zic, cum li se pare?", a comentat, duminică, pe Facebook, deputata Elena Udrea, în legătură cu Congresul extraordinar al PSD, unde peste 4.000 de social-democrați și-au votat noua conducere.

[citeste si]

Președintele TSD, Mihai Sturzu, a criticat, duminică, în timpul discursului susținut la Congresul social-democraților, scrutinul intern al partidului, în urma căruia Liviu Dragnea a obţinut peste 400.000 de voturi pentru șefia PSD.

"Săptămâna trecută am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel din perioada lui Ceaușescu și bine a făcut. Evident că nu am ce să reproșez domnului. Dragnea. Omul a candidat, și-a asumat funcția. Vreau să le reproșez că nu au avut curaj sau nu au știut să ducă până la capăt candidatura celor care nu au candidat pentru că astfel ne-au pus pe noi în situația în care am avut un singur candidat. (...) Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comuniștii. Vă propun ca acest Congres să nu valideze alegerile, fiindcă sunt convins că PSD ar putea da minim doi candidați la președinție și sigur se vor găsi 500.000 de oameni care să vină la vot și atunci vom face un puternic gest împotriva comunismului", a spus Mihai Sturzu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel