E timpul să-ți hidratezi buzele: încearcă un balsam, făcut în casă din doar 3 ingrediente

E timpul să-ți hidratezi buzele, încearcă un balsam, făcut în casă din doar 3 ingrediente. Sursa foto: freepik.com
E timpul să-ți hidratezi buzele, încearcă un balsam, făcut în casă din doar 3 ingrediente. Sursa foto: freepik.com

Este firesc să ai buzele uscate în timpul sezonului rece. Pentru a avea grijă de ele, te poți baza pe un remediu natural, pe care îl poți face acasă.

Iarna este un anotimp inconfortabil din multe motive. Din cauza gerului și a vremii rele, corpul este afectat, începând de la buze. Dacă ai observat că buzele sunt uscate, poți face, acasă, un tratament eficient.

Cu o rețeta rapidă și ușoară, despre care vom vorbi în acest articol, le vei reda buzelor vigoarea și le vei hidrata.

Buzele sunt o parte foarte delicată a corpului. Adesea, pielea buzelor crapă și se deshidratează. Schimbările bruște de temperatură, vântul și radiațiile UV sunt printre principalii inamici ai sănătății buzelor.

Uleiul de argan are zeci de beneficii: iată motivele pentru care ar trebui să-l folosești

La acestea de adaugă și obiceiurile proaste, precum cele legate de alimentație. Senzațiile de roșeață sau arsură ale buzelor sunt frecvente la persoanele care suferă de această problemă.

Pentru a remedia acest lucru, este necesar să folosești soluții comerciale sau făcute în casă, cum ar fi emolienții și balsamurile. Trebuie să iei în considerare, de asemenea, și aplicarea unor scrub-uri speciale, cu ajutorul cărora poți scăpa de excesul de piele uscată.  

Este timpul să-ți hidratezi buzele? Descoperă un produsul 100% natural. Probabil că l-ai cumpărat mereu din magazin până acum. Însă, în doar câțiva pași, poți pregăti acasă un balsam ideal pentru a vindeca buzele uscate

Ghimbirul tratează acneea, tonifică, întinerește și hrănește pielea. Află cum îl poți folosi

Balsamul este ieftin și vei ști ce ingrediente va conține. Acest balsam îți va hidrata rapid buzele uscate. În plus, este delicios.

Iată ingredientele de care ai nevoie:

unt de cocos,

suc de căpșuni,

ulei vegetal.

Primul pas este să zdrobești căpșunile. Într-adevăr, va trebui să extragi sucul pe care îl vei amesteca cu restul componentelor. După ce ai făcut acest lucru, topește untul la bain-marie până devine suficient de lichid.

Amidonul de orez, un produs excelent pentru piele și păr. Află cum îl poți folosi, combinat cu alte ingrediente

Adaugă  sucul de căpșuni și uleiul vegetal. La final, toarnă amestecul încă fierbinte într-un borcan. Lasă produsul în frigider pentru o zi. Îți sugerăm să-l folosești în decurs de șase luni. E timpul să-ți hidratezi buzele? Fă-o cu această soluție dulce.

 

Scrub cu zahăr și iaurt

Vrei să ai grijă de buzele tale fără să le faci să sufere? Încearcă un scrub natural din 2 ingrediente din bucătărie. Este perfect pentru pielea crăpată.

Pentru scrub ai nevoie de o linguriță de zahăr  (alb sau brun)  și una de iaurt simplu. Pune cele două ingrediente într-un bol și amestecă bine până obții un amestec uniform. Distribuie acest amestec pe suprafața buzelor și lasă-l să acționeze aproximativ 5 minute. La final, clătește buzele cu apă caldă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel