Dublul standard, prezent în multe ţări europene. Petra de Sutter: Așa ceva nu este acceptabil. Nu este vorba doar de mâncare

Europarlamentarul Petra de Sutter, preşedintele Comitetului pentru Pieţe Interne şi Protecţia Consumatorului, a vorbit la Antena 3 despre dublul standard în Europa. 

„Nu este vorba numai de mâncare. Mâncarea este un exemplu bun, pentru că aici se poate vorbi despre preferințele consumatorului, despre gust și așa mai departe, dar s-a ajuns la concluzia că unii cetățeni din țările est-europene simt că, într-un fel, asta face din ei cetățeni de mâna a doua pentru că este mai slabă calitatea produselor lor față de ceea ce se vinde în țările vest-europene", a declarat Petra de Sutter. 

Dublul standard, nu doar la mâncare

"Așa ceva nu este acceptabil. Nu este vorba doar de mâncare, ci și de cosmetice, detergenți, produse pe care toți le folosim zi de zi, și asta este părere mea, dar va trebui să rezolvăm și aceste aspecte, ar trebui să fie de aceeași calitate în toate statele membre", a mai spus europarlamentarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel