EXCLUSIV  Dublă atenționare pentru o zodie în săptămâna 11 - 17 martie: Pe voi vă prinde prima dată! Dar e și o veste bună

foto pexels
foto pexels

Iată ce a pregătit horoscopul săptămânii 11 - 17 martie 2024. 

Astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziunile săptămânii pentru fiecare zodie. Pentru nativii Fecioară, săptămâna 11 - 17 martie se anunță astfel: 

”Mercur, guvernatorul vostru, a schimbat semnul astăzi. Asta înseamnă că și înăuntrul vostru este oarecum o trecere de la o energie la alta. Pentru că avem Luna Nouă de astăzi în conjuncție cu Saturn în casa a șaptea, aceasta vorbește mai mult despre ceea ce credem, ceea ce ne simțim, ceea ce ne imaginăm. Atenția voastră trebuie să se ducă către relație: cea personală, dar și cea profesională. Cum e vorba că e Saturn acolo și guvernatorul vostru, Mercur, a intrat în casa a opta, trebuie să vă dați seama cât investiți în relațiile respective și cât primiți. Opoziția dintre Juno și Saturn, nu uitați, pe voi vă prinde prima dată! Ce înseamnă asta, înseamnă că s-ar putea să vă treziți că sunteți trădați, că oamenii nu vă recunosc meritele, că vă înșeală așteptările. Se întâmplă în viață, din păcate, dar depinde din ce postură veți continua. Treziți-vă, maturizați-vă, acceptați și vedeți ce puteți rezolva. Un lucru bun: Venus intră în casa a șaptea, ceea ce înseamnă că doar dacă cereți veți primi”. 

Săptămâna începe cu un sextil între Mercur abia intrat în Berbec și Pluto în Vărsător. În 12 martie, Venus intră în Pești, ca în 13 martie, Juno retrograd în Fecioară să facă opoziție cu Saturn din Pești. Săptămâna se încheie apoteotic printr-o conjuncție între Soare și Neptun în Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel