Dragnea, atenționare pentru șeful CNAIR: Nu mai putem continua așa

liviu dragnea
liviu dragnea

Președintele PSD a transmis un mesaj ferm conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere cu privire la autostrada "urșilor".

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se pare că nu este mulțumit de conducerea CNAIR. Conform liderului social-democraților, șeful companiei naționale a ales schimbarea proiectului pentru un segment de autostradă din cauză că prin acea zonă treceau urși acum 41 de ani.

"Este inadmisibil că și astăzi discutăm despre problema urșilor care de fapt nu au mai apărut în acea zonă a autostrăzii de peste 41 de ani. Și în continuare se preferă o soluție mai scumpă cu o sută și ceva de milioane de euro și care înseamnă un an, doi în plus în condițiile în care există documente, adresă asumată de la Ministerul Mediului că nu e cazul de așa ceva. Dacă conducerea Companiei Naționale de Drumuri nu înțelege lucrul ăsta, atunci nu mai putem continua așa pentru că și eu și milioane de români vrem autostrăzi. Documentația există, s-a modificat legislația pentru a fi proceduri mai simple, există resursele financiare, avem și parteneriatul public-privat. Nu putem să nu facem autostradă pentru că tot timpul cineva mai inventează o piedică", a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel