Draga Olteanu Matei, atac dur la Aimee Iacobescu

Mărturia celebrei actriţe Aimée Iacobescu, potrivit căreia moare de foame în casă, a stârnit un tsunami printre foştii ei colegi de scenă, aflaţi tot la pensie.

Dacă unii se abţin să critice public gestul lui Aimée, Draga Olteanu Matei spune răspicat că nu e de acord cu „văicăritul în piaţa publică".

Retrasă la Piatra Neamţ, într-o pensiune a unor prieteni, Draga (82 de ani) susţine că Aimée (69 de ani) nu e singurul actor ajuns la sapă de lemn în ultimii ani ai vieţii.

„Nu e cazul să discutăm despre starea actorului în România, dar văicăritul în piaţa publică nu mă interesează", a punctat actriţa pentru „ring", referindu-se la Aimée Iacobescu.

[citeste si]

De ce nu o susţine Draga pe Aimée? „Sunt o mare actriţă, dar sunt moartă în coteţ. Sunt actriţe bune, actriţe mari care o duc mult mai prost. Eu ştiu că Aimée are venituri ca noi toţi, aşa cum, într-o ţară atât de săracă, sunt oameni care au între 200 şi 400 de lei pensie sau alţii care muncesc de se rup într-o lună întreagă şi de-abia primesc 500-600 de lei în mână. La ea nu e cazul", spune fosta colegă de scenă a lui Aimée. Potrivit documentelor, Aimée Iacobescu primeşte lunar o pensie netă de 2.040 de lei plus 1.020 de lei, care reprezintă sporul de 50% din pensie din partea UNITER.

Indemnizaţia de merit de la UNITER i-ar creşte însă veniturile actriţei cu încă 2.700 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel