Dosarul Telepatia. Remeș, dezvăluiri EXPLOZIVE legate de Băsescu

Decebal Traian Remeș a dezvăluit că "doi trimiși ai lui Băsescu mi-au cerut să mă constitui păgubaș în dosarul Telepatia”.

Dialogul a avut loc în direct, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv", realizată de Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu. Decebal Traian Remeș a spus că cei doi membri PDL nu au venit împreună, ci separat, însă cel de-al doilea știa de vizita primului. Totul se întâmpla pe vremea când acesta era ministru de Finanțe.

Iată și dialogul dintre jurnalista Oana Zamfir și Decebal Traian Remeș:

Decebal Traian Remeș: Nu a venit la Ministerul Agriculturii vreo hârtie scrisă, ci niște trimiși de-ai lui Băsescu. Sunt înecați cu alte probleme și nu o să le spun numele decât dacă îmi vor da acceptul.

Oana Zamfir: Înecați cu niște dosare penale, acum, în aceste momente?

Decebal Traian Remeș: Sunt implicați în dosare penale. Sunt foști membri PDL.

Oana Zamfir: Adică domnul Blaga, domnul Videanu?

Decebal Traian Remeș: Între domnii aceștia. Erau parlamentari deputați în perioada în care am fost și eu parlamentar și ministru al Finanțelor. Acestor domni le-am spus următorul lucru: eu am fost ministru al Finanțelor, știu că toate interesele Guvernului sunt reprezentate de Ministerul Finanțelor. Ceea ce pretindeți voi că e un furt al lui Voiculescu nu a fost în proprietate și nu a privatizat Ministerul Agriculturii. Eu nu fac hârtii de care să îmi fie rușine. Eu nu am pus nici pe acordul dintre FMI și CEC semnătura, ci o apostilă.

(...)

Oana Zamfir: Este vreunul din cei amintiți de mine?

Decebal Traian Remeș: Faceți inventarul deputaților PD că așa se numea înainte. Căutați și deputații care au făcut parte și din Comisia Buget-Finanțe pe care am condus-o la Parlament, și căutați deputații care au dosare penale în curs.

Oana Zamfir: Înseamnă că l-ați nominalizat pe domnul Videanu, pe domnul Blaga, ambii îndeplinesc criteriul vechimii.

Decebal Traian Remeș:  Vă confirm când aveți o listă întreagă. Cu acceptul lor, v-aș da și numele, altfel nu. Sunt foști deputați între 1996 și 2000. Eu în 2007 nu eram parlamentar, iar unul dintre ei nu era parlamentar pe motiv să nu amestece albumul de afaceri cu banii.

Oana Zamfir: Videanu deci. Videanu! Trei parlamentari au renunțat atunci la poziția lor politică pentru afaceri: Dinu Patriciu, Valeriu Stoica și Adrian Videanu. Este clar în acest moment că avem un nume.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel