Divertiland, destinația de vacanță estivală all inclusive din București, își deschide porțile pe 30 mai 2014

Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România localizat în vestul capitalei, în zona Militari, își redeschide porțile pe 30 mai.

Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România localizat în vestul capitalei, în zona Militari, își redeschide porțile pe 30 mai.

În sezonul 2014, peste 120.000 de vizitatori sunt așteptați la Divertiland cu atracții incitante și cu servicii moderne și de calitate, printre care 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București.

Pentru a începe vara cu multă voie bună, săptămâna de deschidere, 30 mai – 6 iunie, este dedicată copiilor. Cei mici, cu înălțimea de sub 1.2m, vor beneficia de intrarea gratuită în incinta parcului de distracții. De ziua lor, în 1 iunie, Divertiland le-a pregătit ateliere creative, multă distracție, concursuri, surprize și premii dulci.

Printre noutățile cu care Divertiland își întâmpină vizitatorii în noul sezon se numără:

  • Sistemul online de cumpărare a biletelor /abonamentelor sezoniere
  • Divertiland Club – sistemul de fidelizare a clienților
  • Noi facilități de transport în comun – acces prin intermediul trenurilor regionale cu oprire la stația Chiajna Parc Divertisment
  • Noi activități, precum terenul special amenajat pentru volei pe plaja, zumba, aquagym și spinning
  • Noi cursuri ale școlii de surf

Consumatorii își pot deja achiziționa biletele de intrare sau abonamentele promoționale de sezon, tip early bird, prin sistemul online disponibil pe www.divertiland.ro, o premieră pe piața de divertisment românească. Divertiland a vândut în perioada premergătoare redeschiderii sezonului (de la 1 martie până în prezent) un număr de peste 600 de abonamente în regim early bird prin intermediul acestui sistem online.

 “În urma unui studiu de piață realizat recent, am dorit să venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri inclusiv prin facilități de online ticketing și early booking, unice în acest moment printre parcurile de divertisment din România. Accesul modern la rezervări și interfața interactivă reprezintă elemente cerute și apreciate de categoria de clienți vizată de Divertiland și ne bucurăm să le putem oferi în 2014, alături de facilitățile complexe și de standardele de calitate și securitate care se regăsesc în parcul nostru de distracții”, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager.

Pentru a completa și a duce momentele de distracție și relaxare la un alt nivel, Divertiland va dezvolta în 2014 și un sistem de fidelizare a clienților.

“Divertiland Club numără în prezent cateva mii de membri, care se vor bucura în noul sezon de beneficii și reduceri la serviciile și produsele disponibile în parc. Prin acest sistem de fidelizare, dar și prin serviciile și facilitățile moderne pe care le oferim, reușim să transformăm Divertiland într-o autentică destinație de vacanță in interiorul orasului. Numeroasele evenimente și surprize pe care le pregătim în 2014 vor întregi experiența all inclusive pe care dorim să o creăm vizitatorilor noștri”, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat în 2014 și pe cale ferată, prin intermediul trenurilor regionale operate de Regiotrans. Începând cu acest sezon, 4 trenuri care circulă pe ruta Brașov – București Nord – Craiova și retur, vor opri zilnic în stația Chiajna Parc Divertisment, special construită pentru a deservi vizitatorii parcului de entertainment.

În 2013, peste 100.000 de vizitatori s-au bucurat de deja cunoscutele atracțiile pregătite de Divertiland:

  • Los Turbos – zona spectaculoaselor tobogane înalte, cu cădere liberă – Kilimanjaro, Waterfall și Rainbow Tower;
  • Piscina cu valuri unde pot și în această vară să beneficieze de distracție și răcoare, dar și să se inițieze în surfing - un sport acvatic iubit în toată lumea – cu ajutorul instructorilor noștri specializați;
  • La Insula – zona dedicată relaxării la Divertiland, în care pot pluti pe lungimea unui kilometru în piscina inelară Lazy River, sau se pot odihni în pavilioanele VIP;
  • Arena del Sol – plaja de 3.700 mp, cel mai fierbinte punct din care poate fi savurată vara însorită.

Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, iar in interior se regăsesc sezlonguri, umbrele și colaci. Peste 65% din vizitatorii anului trecut au venit insotiti de familii, care au trăit la maxim vacanța de o zi la Divertiland, bucurându-se de zonele dedicate celor mici. Aici îi așteaptă și în noul sezon zona Los Petitos ce reunește locuri de joacă inedite, tobogane și piscine special concepute pentru copiii de orice vârstă. Multiplele opțiuni culinare oferite de restaurantele și barurile din zona de food-court, spațiile generoase de parcare și serviciile auxiliare, completează experiența vizitatorilor Divertiland.

Două aspecte cărora managementul Divertiland le-a acordat permanent o deosebită atenție sunt calitatea și siguranța, oferite la standarde internaționale în cadrul parcului. Divertiland oferă cea mai înaltă calitate a apei din București: sistemele de filtrare, recirculare și dezinfectare sunt create și implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internaționale din acest domeniu.

De asemenea, siguranța reprezintă o prioritate la Divertiland - echipele noastre de salvamari, pază și protecție și asistență medicală fiind mereu pregătite și prezente pentru confortul oaspeților parcului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel