Dinamo - Astra 2-0 s-a lăsat cu bătaie între jucători

Dinamo a învins-o duminică, scor 2-0, pe Astra Giurgiu, în derby-ul etapei cu numărul 28. Partida din "Ștefan cel Mare" s-a lăsat cu bătaie, portarul oaspeţilor, Dani Coman, lovindu-l cu capul în gură pe mijlocașul dinamovist, Valentin Lazăr, după fluierul final, scrie gsp.ro.

Incidentul s-a petrecut pe tunelul care duce spre vestiare. Coman şi Lazăr au avut o scurtă altercaţie şi în prima repriză, pe teren, când mijlocaşul dinamovist a fost aproape să-l accidenteze pe portar, în momentul în care a atacat o minge prin alunecare.

Directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, a confirmat incidentul petrecut la vestiare.

"Sperăm ca observatorii să aibă acces la camerele video şi să vadă ce s-a întâmplat. A fost o îmbrânceală pe culoar şi Coman l-a lovit pe Lazăr, din ce am înţeles. Eu n-am văzut foarte bine", a explicat Cristi Bobar, la Digi Sport.

"S-au dat câteva palme"

Jucătorul dinamovist Ştefan Bărboianu a povestit, la Dolce Sport, ce s-a petrecut la vestiare: "A fost un conflict între Dani şi Lăzărică. Cred că s-au dat câteva palme pe acolo. Cred că a dat şi Dani, a şi luat. Noi am sărit să-i despărţim. Suntem cu toţii în aceeaşi oală, suntem colegi, foşti colegi".

Vezi și: Steaua a eliminat Dinamo și va întâlni Astra în finala Cupei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel