Steaua a eliminat Dinamo și va întâlni Astra în finala Cupei

Steaua a eliminat-o, joi, pe Dinamo din semifinalele Cupei României și o va întâlni în ultimul act al competiției pe Astra Giurgiu, care a trecut dramatic, miercuri, de Petrolul Ploiești.

Returul semifinalei dintre Dinamo și Steaua s-a terminat cu scorul de 1-1, dar elevii lui Laurențiu Reghecampf s-au calificat în ultimul act al Cupei României, grație victoriei cu 5-2 din prima manșă. Cristi Tănase ('22) a deschis scorul în retur pentru Steaua, în timp ce Dinamo a egalat prin Cosmin Matei ('86).

Vezi și: Steaua - Dinamo 5-2: „Câinii”, umiliți în semifinala Cupei

"Roș-albaștrii" vor lupta cu Astra Giurgiu pentru cucerirea Cupei României, în finala care se va disputa pe Arena Națională, la data de 23 mai. Giurgiuvenii ocupă locul doi în campionat, după Steaua, și au trecut dramatic de Petrolul Ploiești în semifinale. După 0-0 în tur, pe "Ilie Oană" din Ploiești, prahovenii au deschis scorul în prima repriză a returului de la Giurgiu, prin Tamuz ('21), iar gazdele aveau nevoie de două goluri pentru a întoarce soarta calificării. Budescu a restabilit egalitatea la 6 minute după pauză, dar echipa lui Răzvan Lucescu părea să se îndrepte spre a doua calificare consecutivă în ultimul act al Cupei României. În minutele de prelungiri, însă, Paul Papp a făcut 2-1 pentru Astra și i-a trimis pe giurgiuveni în finala competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel