DIAN FOSSEY, omagiată de Google printr-un doodle special

Joi, 16 ianuarie 2013, Google Doodle special, Dian Fossey. Dian Fossey, zoologul american, este sărbătorită printr-un Google Doodle, chiar pe data de 16 ianuarie.

Dian Fossey a fost un zoolog american care a studiat intensiv, timp de aproape două decenii, comportamentul gorilelor. În timpul vieții a fost considerată cel mai important specialist în studiul primatelor.

Pe data de 16 ianuarie, Google a pregătit un doodle special pentru aniversarea lui Dian Fossey care reprezintă mai multe scene din activitatea sa de studiere a gorilelor, în munții din Rwanda.

Pe vremea când făcea studii, Dian Fossey, supranumită Doamna gorilelor, s-a implicat în mod activ în protejarea primatelor, fiind implicată în mai multe incidente cu braconierii. Ea a fost omorâtă în anul 1985, în cabana sa din Rwanda, dar cazul nu a fost niciodată soluționat.

În anul 1983, Dian Fossey a publicat cartea "Gorillas in the Mist", care combină cercetările științifice asupra familiilor de gorile din parcul Karisoke cu opiniile sale personale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel