DIAN FOSSEY, omagiată de Google printr-un doodle special

[] []

16 ian 2014 / 10:08
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Joi, 16 ianuarie 2013, Google Doodle special, Dian Fossey. Dian Fossey, zoologul american, este sărbătorită printr-un Google Doodle, chiar pe data de 16 ianuarie.

Dian Fossey a fost un zoolog american care a studiat intensiv, timp de aproape două decenii, comportamentul gorilelor. În timpul vieții a fost considerată cel mai important specialist în studiul primatelor.

Pe data de 16 ianuarie, Google a pregătit un doodle special pentru aniversarea lui Dian Fossey care reprezintă mai multe scene din activitatea sa de studiere a gorilelor, în munții din Rwanda.

Pe vremea când făcea studii, Dian Fossey, supranumită ''Doamna gorilelor'', s-a implicat în mod activ în protejarea primatelor, fiind implicată în mai multe incidente cu braconierii. Ea a fost omorâtă în anul 1985, în cabana sa din Rwanda, dar cazul nu a fost niciodată soluționat.

În anul 1983, Dian Fossey a publicat cartea "Gorillas in the Mist", care combină cercetările științifice asupra familiilor de gorile din parcul Karisoke cu opiniile sale personale.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25