Dependență ciudată: Bea în fiecare zi un litru de sânge

O femeie din Statele Unite are o dependență ciudată: bea în fiecare zi un litru de sânge pentru a se umple de energie, în caz contrar ea devenind "nervoasă și irascibilă".

Michelle, o americancă de 29 de ani, din California, a apărut în emisiunea "My Strange Addiction" din cauza uneia dintre cele mai ciudate dependenţe din lume: nevoia de a consuma sânge, scrie Daily Mail.

"Sângele este ca apa pentru mine. Mă umple de energie", a declarat femeia-vampir, care este artist de tatuaje,

"Îmi place să beau sânge, atunci când citesc, când mă relaxare, atunci când mă uit la TV, atunci când pictez", a explicat ea. "Nu există niciodată un moment prost pentru mine să beau sânge."

Tânăra a dezvoltat între timp și preferințe, ea susţinând că sângele de porc este mai bun decât cel de vită. Michelle spune că a bea sânge e ca şi cum ai bea vin. "Dacă nu-mi beau porţia în fiecare zi, devin nervoasă şi irascibilă", a mai spus tânăra, ea precizând că a consumat până acum 3.800 de litri

Uneori, Michelle consumă sângele preferat direct din sticlă, dar îi place să și gătească cu el sau să-l amestece cu alte produse, cum ar fi cafeaua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel