Urmărește emisiunea live


De ce NU ne regăsim în zodia noastră. Ce înseamnă ”zodia mea” și care e arhetipul fiecărei ZODII

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Se întâmplă des să auzim o persoană spunând că personalitatea sa nu se potrivește deloc cu cea a zodiei sale. 

Unele persoane se regăsesc complet în arhetipurile conturate de semnul lor zodiacal, în timp ce altele îl refuză cu desăvârșire. Pentru a înțelege de ce există această discrepanță, trebuie, în primul rând, să înțelegem ce înseamnă ”zodia mea”.

Ceea ce știm noi ca fiind ”zodia mea” este zodia în care se afla Soarele la momentul nașterii, un simplu fragment al complexității personalității noastre. Astrograma personală reprezintă o schemă a pozițiilor planetare din momentul nașterii, incluzând toate cele 12 zodii și rolul acestora în viața individului. Fiecare planetă din sistemul solar are o poziție specifică (într-un semn zodiacal și într-o casă), dar semnul Soarelui este cel mai relevant și mai popular dintre acestea.

Soarele, rol central în astrogramă

 

Soarele joacă un rol central în astrogramă. Energia solară este energia vitală, o forță ce pune lucrurile în mișcare, este elementul ce aduce dezvoltarea personală. În timp ce Luna simbolizează inconștientul, Soarele este ego-ul, partea conștientă.

Luna ne arată arhetipul ce marchează copilăria, ajungând mai apoi să reprezinte copilul interior și nevoile noastre emoționale. De cele mai multe ori nu suntem conștienți de energia noastră lunară, deoarece ea se manifestă fără ca noi să vrem asta. Exploziile de furie ale unei persoane cu Luna în semn de Foc, sensibilitatea deosebită a Lunii în semn de Apă, nevoia acută de siguranță și stabilitate a Lunii în semn de Pământ, toate aceste elemente ies la suprafață din inconștient, ne ”scapă” fără să vrem. Luna stă la baza comportamentului nostru reactiv, bazat pe automatisme emoționale, motiv pentru care ne este mult mai ușor să ne regăsim în semnul Lunii față de semnul Soarelui.

Zodia Soarelui este un drum al vieții pe care alegem să mergem. Dacă Luna este partea reactivă, automată, Soarele reprezintă partea activă. Tot ceea ce facem bazat pe voința proprie, tot ceea ce inițiem, face parte din domeniul Solar.

Atunci, de ce nu ne regăsim în arhetipul acesta?

Răspunsul e simplu: .... citește mai departe pe ASTROSENS.RO și vezi răspunsul pentru fiecare zodie în parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel