EXCLUSIV  DC Media Group, dezbatere: "Upgrade România. Marile proiecte de investiții în 2019"

Crişan Andreescu / 11 iun 2019 / 17:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News şi DC Business, organizează miercuri, 12 iunie,  dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019.

La evenimentul organizat de DC Media Group  vor participa premierul  Viorica Dăncilă, Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, Niculae Bădălău, ministrul Economiei și Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor.

Alături de membrii Guvernului se vor afla parlamentari, reprezentanţi ai administrațiilor publice centrale și locale, ai unor instituţii de decizie în acest domeniu, reprezentanţi ai companiilor cu activitate de construcţii, reprezentanţi ai caselor de avocatură, reprezentanţi ai firmelor de consultanţă, reprezentanţi ai asociațiilor patronale şi jurnalişti.

De ce marile proiecte  de investiții bat pasul pe loc, ce lipsește pentru ca România să dețină o infrastrucută performantă, care sunt viitoarele surse de finanțare pentru marile proiecte și care sunt sumele de care România are nevoie  pentru a finaliza  proiectele demarate până în prezent,  sunt câteva dintre temele care vor fi abordate la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Dezbaterea poate fi urmărită miercuri, începând cu ora 09:30, atât pe DC News, cât și pe DC Business.Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26