Mercur retrograd. Astrologul DC NEWS, avertisment pentru zodii: "Cuvintele DORRRRRRR"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, lansează un avertisment pentru zodii înainte de intrarea lui Mercur în retrograd. 

"Unii îl așteaptă pe Moș Crăciun, eu îl aștept pe Mercur retrograd (Scorpion/Balanță) din perioada 14 octombrie - 3 noiembrie. Dacă tot s-au închis cinematografele și teatrele, să am și eu motive de distracție, nu?

Din cauza/datorită faptului că va face opoziții cu Uranus și careu cu Saturn, este posibil să aflăm lucruri ascunse, să ne dăm seama de minciuni, să descoperim matrapazlâcuri. Și din cauza/datorită faptului că retrogradarea începe în semnul Scorpionului, oamenii vor avea tendința de a distorsiona totul, dar și de a construi scenarii foarte convingătoare. A, și să nu uit: cuvintele dorrrrrrrrrr pe Mercur retrograd în Scorpion/Balanță. Cei care vor avea cel mai mult de câștigat vor fi cei care se vor victimiza. Fiecare dintre noi poate deveni un super detectiv, atâta timp cât nu o ia pe arătură.

P.S. La nivel individual, că la nivel individual, dar să vedeți din punctul de vedere al politicii, și a noastră și a altora. Multe dintre planurile construite în spatele culiselor(în spatele culiselor am spus, nu în spatele scenei, da?) vor ieși la iveală sau vom asista la adevărate campanii de manipulare despre criză în care ne aflăm.", a scris Daniela Simulescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel