Daniela Simulescu şi-a spus "cea mai mare realizare ca astrolog în 2021"

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef AstroSens, a spus care este cea mai mare realizare a sa ca astrolog în 2021. 

"Știți care este una dintre cele mai mari “realizări” ca astrolog ale anului 2021? Că nu am mai primit întrebarea “când mă mărit“. Slavă universului!

Ce-i drept, sunt și destul de selectivă. Modul în care practic eu astrologia nu are legătură cu o hârtie semnată. Dacă vrei să știi când vei fi pregătit(ă), din punct de vedere astrologic, de o relație sănătoasă, da, mă poți contacta.

Că altfel, știu oameni care s-au grăbit să semneze actul din n motive și degeaba. Viața nu este atât de simplă precum cred unii oameni", a scris Daniela Simulescu pe Facebook. 

2022, anul NEFERICIRII și al suferinței

"Astrograma ne arată un Saturn pe cuspida casei 5. Ce înseamnă asta? Austeritate! Anul următor, nu că e o criză, nu că vine apocalipsa, dar fiecare ne vom înfrâna anumite pofte, dorințe, nu o să mai putem să fim așa cum eram. Saturn pe cuspida 5 are legătură și cu copiii. Sunt curioasă câți vor mai dori să facă un copil de la anul?! Natalitatea cum va fi? Nu va fi foarte bună! Nu degeaba s-au gândit la un minister al familiei și că ceva trebuie făcut în acest sens.

Saturn o să afecteze foarte mult natalitatea în următorul an, poate mai mult ca în alți ani sau poate vom auzi niște știri mai alarmante, la modul că nu se raportează doar la 2022, dar fac așa o predicție pentru mulți ani de acum în colo...

Vorbim foarte mult și despre nefericire și cu Jupiter care a intrat recent în Pești, o să vedeți multe discuții despre sănătatea mintală. Vom începe să avem probleme, ne vom simți foarte depresivi. Începem anul cu curaj, călătorii, învățăm, studiem, dar undeva ne vom lovi de o condiție, de niște limite personale și ne nefericirea cu care noi am crescut, pentru că noi preferăm să zicem că suntem bine, dar înauntru să fim putrezi.

Vorbim despre natalitate și veți vedea că dorința va fi să avem mai multe evenimente ca până acum, nu știu cum le vom putea face, vorbim și de faptul că nu vom mai avea acces la banii noștri ca până acum, nu vom mai avea fonduri ca până acum și ne vom baza pe fonduri venite din altă parte.

Anul viitor, conform astrogramei Revelionului, mulți dintre noi se vor gândi unde stau, cu chirie, la casă, sistemul imobiliar, sistemul de achiziții, piața imobiliară se va schimba! Avem acolo foarte multe planete în anul 2022, inclusiv acum, de Revelion, toți vom discuta cu un pahar de șampanie în mână unde rămânem, dacă ne mutăm, unde ne mutăm, sunt prețuri mari, nu ne putem atinge, nu ne putem gândi la ele... este o altă tematică importantă a acestui an", a explicat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel