EXCLUSIV  Daniela Simulescu, sfat pentru nativii unei zodii: Să aveți o atitudine mult mai îndrăzneață / Video

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a spus care este zodia care trebuie să îndrăznească astfel încât să aibă parte de lucruri bune.

Este vorba despre Balanță / Ascendent în Balanță

'Jupiter iese din Casa a 8-a. Cred că ultimul an nu a fost neapărat pe placul vostru, mai ales din punct de vedere financiar, din partea voastră sau a partenerului. Cei care ați trecut printr-un divorț sau partaj în ultimul an nu a fost plăcut. Jupiter intră în Casa a 9-a și vă roagă să faceți un pas înainte și să înveți! Învață, scrie, comunică, expune-te, îndrăznește și călătorește! Gândiți-vă că Mercur va intra acolo și mai este Venus, guvernatoarea voastră, dar ea, deocamdată, este arsă de soare, nu vă dați voi seama bine cum trebuie să faceți lucrurile, dar știți ce mai trebuie să aveți? Credința.', a zis Daniela Simulescu.

'Și nu vreau să vă gândiți la credință legat de religie, departe de mine acest gând. Eu zic despre credința în voi, despre forța interioară pe care ați dobândit-o! Gândiți-vă că tot anul 2023 și, iată, început de 2024 ați supraviețuit la toate evenimentele marcante. Înseamnă că veți supraviețui și în continuare și vor veni lucrurile bune în viețile voastre. Lucrurile bune vin doar când îndrăznim, doar când nu mai îi lăsăm pe alții să ne valideze tot timpul.', a spus Daniela Simulescu.

'Să aveți o atitudine mult mai îndrăzneață, care să arate faptul că vă simțiți capabil, că oamenii se pot baza pe voi. Însă, întâi, trebuie să vă bazați voi pe voi! Dacă în continuare aveți probleme financiare s-ar putea să găsiți niște soluții diferite. Dacă așteptați de un an o soluție și, poate, vine acum de unde nu v-ați fi gândi!', a mai zis Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel